Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zatukao psa alatom!
Povratak na članak

Ubio susjedova psa, a policija ga prijavila za 'uništenje tuđe stvari'

"Uništenje tuđe stvari" odigralo se u ponedjeljak u večernjim satima u mjestu Škare iza kuće 44-godišnjeg vlasnika ubijenog psa.

Komentari 10

MU
mala ulica
17:16 01.11.2012.

Ako se ne civiliziramo sami ćemo se uništiti.

VL
AL
alapača
17:41 01.11.2012.

pa zato što onaj u policiji koji je pisao prijavu ima isti aršin o pravima životinja i vlasnika životinja kao i ubojica psa. takvi i obiteljsko nasilje prijave kao prekršaj, remećenje javnog reda i mira. ne poznaju zakon ili ga 'ispravljaju' na svoju ruku-i uvijek na štetu osoba ili životinja koje su stradale. takvome bi prstom pokazala na biro, ima more nezaposlenih koji bi posao obavljali bolje.

VL
Avatar oris2
oris2
18:21 01.11.2012.

To je manje zlo ,mogao je ubiti vlasnika.....

VL
BA
Bandit
19:38 01.11.2012.

Zasto nema izvjestaja iz kojega je razloga ovaj lik to ucinio?

VL
DK
dknapi26
20:05 01.11.2012.

meni susjedovi pas pravi štetu ubija kokoši i kopa po bašći sto puta sam ga mogo uhvatiti u da nekažem u... ali nisam, nije jadna životinja kriva nego onaj "konj" vlasnik koji ga pušta okolo a kad dođe vrijeme cijepljenjanja pasa ubiče ga na naj okrutniji način i nabaviti drugu lutalicu ! ! možda sam malo van teme ali je slično :)

VL
TA
tatamlata
21:01 01.11.2012.

A sta je sa prijavom zbog mucenja/ubijanja zivotinje?

VL
FE
fefellerunt
21:27 01.11.2012.

Baš i ne vjerujem da je čovjek ubio psa bez razloga , samo što to nije bitno. Da li je pas bio prijetnja njemu ili njegovoim životinjama ? Dovoljno je vidjeti kako gomila smeća šeta svoje pse bez brnjice ,, kako im ne pada na pamet da očiste iza životinje, da ne spominjem gomilu mačaka i pasa lutalica . Kada dođe do zaraze ili da nekog pas ugrize onda su mizerne kazne za vlasnike (pogotovo ako su sa državnog korita ili nekakvi menadžerčići) , a da im netko utamani psa dobio bi veću kaznu nego da ubije nekog poštenog siromaha. ukratko sasvim normalna situacija gdje većinu drži gomila smeća.

VL
Avatar dr. Evil
dr. Evil
08:37 02.11.2012.

mučenje bi značilo da je još živ, prema tome ne može biti mučenje već uništenje tuđe stvari.

VL
AR
arjavas
09:14 02.11.2012.

Mogao se novinar potruditi i istražiti kaj se sve dogodilo , i zašto je pas ubijen . Uvjeren sam da taj nije došao u susjedovo dvorište i ubio ga iz čista mira . Ima puno neodgovornih vlasnika pasa , kojii se ne drže zakona , pa pse puštaju da slobodno lutaju i budu prijetnja djeci , naravno poštarima, i drugim građanima, a postoji i opasnost da se zaraze od bijesnih lisica. Po ovome kaj se vidi na slici i ako je to kuća vlasnika psa , onda je očito da dvorište nije ograđeno i da pas nije vjerovatno bio zavezan.

VL
AR
arjavas
09:17 02.11.2012.

Postoji još problem oko tog pitanja , komunalni redari ne rade svoj posao i ne kontroliraju i ne kažnjavaju neodgovorne vlasnike pasa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.