Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brutalno

Ubio djevojku jer mu je prigovorila što urinira pokraj njezina doma

indija (1)
AFP
23.11.2012.
u 08:56

Muškarac živi u istoj zgradi kao i djevojka (17), a kada mu je prigovorila da ne urinira pokraj ulaznih vrata, otišao je po pištolj i ubio je. Njezinu je majku teško ranio.

Jedan je muškarac brutalno ubio 17-godišnju djevojku u indijskom glavnom gradu New Delhiju jer mu je prigovorila što je urinirao u blizini ulaznih vrata njezina doma. Muškarca je to toliko uznemirilo da je otišao po pištolj i ubio je, a njezinu majku ranio, piše BBC.

Inače, muškarac živi u istoj zgradi u kojoj i djevojka koju je ubio. Policija je izjavila da je 17-godišnja Binoo sa svojom majkom (40) prišla muškarcu kada ga je vidjela da urinira kraj njihova ulaza.

– Dvije obitelji žive u istoj zgradi. Djevojka i njezina majka prišle su muškarcu koji je urinirao u blizini ulaznih vrata kuće. Posvađali su se nakon čega je muškarac otišao u svoj stan po pištolj, vratio se do djevojke i njezine majke te pucao u njih. Djevojka je odmah preminula, a njezina majka teško je ozlijeđena – ispričao je policajac Ajay Chaudhary.

>> Nije mu dala napojnicu pa joj urinirao po vratima stana

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
09:52 23.11.2012.

Hm Koji mentalni sklop. Nadam se da postupak neće trajati 50 godina, pa da ga oslobode zbog teškog djetinjstva. Ganges je dovoljdo dubok.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije