Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMRT U SOFIJI
Povratak na članak

Ubijen bugarski novinar usko povezan s mafijom

U atentatu usred dana u jednoj od glavnih sofijskih ulica ubijen je radijski voditelj Bobi Cankov, koji se hvalio svojim poznavanjem kriminalnih krugova i najavljivao velika otkrića

Komentari 5

OB
-obrisani-
22:54 05.01.2010.

Ono što me raduje je to daSrbija svojim ulaskom u EU nikad neće biti najsiromašnija i najkorumpiranija zemlja, pošto će sem Bugarske, društvo da čine Rumunija, Albanija, Crna Gora, BJR Makedonija, Kosovo i naravno, Hrvatska čije korupcionaške afere svaki dan niču kao pečurke posle kiše. Ne mož\' ih sve stić\' povatat\'...A tako ste mali...Šta bi bilo da vas je 50 miliona? Vaše afere bi činile polovinu svih afera u svetu, hahahahaha...

VL
Avatar trunchbull
trunchbull
10:58 06.01.2010.

Sloboda govora i pisanja nije zaživjela u potpunosti. Kao u doba komunizma. Ali istraživačko novinarstvo je svugdje težak posao.

VL
TO
tovar62
00:38 06.01.2010.

tako je Mesic zrtvovao Pukija a on starac i dalje drma

VL
RO
RodeGraven
06:09 06.01.2010.

Srbi kokaju novinare, malo u Hrvatskoj, malo u Bugarskoj, malo u nekdasnjoj zapadnoj Bugarskoj a danasnjoj Srbiji.

VL
PI
pirgos
11:15 06.01.2010.

Redovna je praksa na Balkanu da se novinarima preti iz različitih centara moći, da uh tuku ili ubijaju mafijaši. Nedavno je u Beogradu na fudbalskoj utakmici prećeno smrću od strane navijača novinarki B92, Brankici Stanković zbog emisije \"Insajder\" u kojoj je argumentovano razotkrila pozadinu organizovanja navijačko-huliganskih grupa. Policija je pohapsila vinovnike ovog događaja. I to je dobro, ali je još bolje sprečiti nego lečiti. Zar treba novinari da pružaju primer snagama bezbednosti i pravosuđu kako treba raditi, da bi potom ispaštali?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.