Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dosta im je
Povratak na članak

UAE zbog gubitaka odlazi iz Jemenske avanture

Saudijska Arabija odlaskom Emirata iz vojne koalicije sada ostaje sama u intervenciji protiv jemenskih šjiita

Komentari 9

DM
dr_max
07:43 22.09.2015.

Prirodno je da se agresor povuče ako ne može ostvariti cilj, UAE su dokazano isilovci i šiiti u Jemenu su ih dobro izrokali

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
10:47 22.09.2015.

Ovako se brani domovina! Tjeraj bandu vehabijsku! Svaka čast herojima!

VL
Avatar superhik74
superhik74
14:44 22.09.2015.

Saudijski odrubljivaci glava ostaju sami u svom Vijetnamu u Jemenu. Oh, bas mi ih je zao, pustiti cu koju suzu.

VL
BL
Bluefull
17:45 22.09.2015.

Bog blagoslovio šijite i Putina , jedino oni se bore protiv vehabija i ISIL-ovaca ....

VL
Avatar nekakav
nekakav
09:32 22.09.2015.

ne zbog gubitaka (ionak za njih ratuju indijci...) već zbog novca. a njega imaju sve manje, jer su cijene nafte i plina sve manje. i sami saudijci su pred zid došli, uzeli kredit od par desetak mlrd dolara, kako bibi financirali rat i nekakve aktivnosti doma, tipa plaćanja hrane, benzina, struje, svojim porobljenim i obespravljenim stanovnicima. zanimljivost ovog čina jest činjenica da saudijci imaju cca 750 mlrd dolara deviznih rezervi. možda su tako napisali, al očito da do tog novca ne mogu, ne smiju, ili je on zamračen, ako to obično biva sa američkim vazalima, u američkim bankama. očito neki mit, te saudijske rezerve. kao i njemačko zlato u američkim sefovima. nijemci ga ne mogu povući, ne smiju ga ni vidjeti... ima li uopće tog zlata? očito nema. a taj nesretni jemen, jel to saudijci izvode agresiju na jednu ratom opustošenu zemlju? okupacija u tri čina? zamislite vi istu situaciju, da je recimo rusija zauzela stranu u ukrajini i oružjem razbila porošenka. niste ni riječ beknuli kad su saudijci započeli sa uništavanjem jedne države u problemu. ista stvar ko i u ukrajini. narod se pobunio, izbacio predsjednika. i eto, zapad podržao pobunjenike u ukrajini, koji su nasilno zauzeli sve položaje u zemlji (kvazidemokracija, kvaziizbori u kojima su ubijani protivnici porošenka, sve bez ijedne žalne riječi sa zapada). rusi nisu ni jednog čovjeka tamo dali na pozornicu na majdanu, za razliku od zapada, koji je paradirao tamo i prijetio legalno izabranome predsjedniku. u jemenu sasvim druga priča. izbačeni predsjednik dobio podršku i saudijci sa amerikancima krenuli razarati jednu siromašnu zemlju. ako su mislili da će to biti bez posljedica za njih, grdno su se prevarili. sad stiže drugo poluvrijeme. osveta sitha.

VL
VI
VisAVis2
11:17 22.09.2015.

neka vojnike Jemena pošalju dezertirati u Hrvatsku, pa će im se posao (rat) sam sebe dovršiti! Ali mođu borcima Isila, nećete naći milančetovih dezertera! U toj crkvi ostoja neće Boga moliti!

VL
DU
Deleted user
08:59 22.09.2015.

Zašto ne kupe nekoliko desetaka tisuća vojnika iz Bangladeša i Indije?

VL
KA
Kameni
18:09 22.09.2015.

Sada treba Iranu i Rusiji okruziti Saudijsku Arabiju iz Sirije i Jemena, preko puta moreuza je ionako Iran pa odrati kozu s ledja toj bagri saudijskoj, pastiri pustinjski, zatrti ih jednom za uvijek, zagadili su islamom pola planete.

VL
Avatar superhik74
superhik74
18:17 22.09.2015.

S velikim odusevljenjem cu otvoriti bocu sampanjca kada pocne pravo "Arapsko proljece" u Saudijskoj Arabiji i kada budu njihovom kralju s obitelji na glavnom trgu odrubljivali glavu, nakon sto dozive poraz u Jemenu i presuse im devizne rezerve koje se vrtoglavo smanjuju zbog niskih cijena nafte i troskova agresije na suverenu drzavu Jemen (i Bahrein koji okupiraju vec godinama). Tek onda pocinje pravi vatromet.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.