Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabrana ulaska u rh

U Županji uhvaćen marokanski ilegalac

sava
Zvonko Živković/VLM
21.06.2011.
u 09:04

Mladić je dobio rješenje o protjerivanju iz Republike Hrvatske te je pokrenut postupak readmisije u Republiku Srbiju

Marokanac (21) koji je jučer popodne uživao na županjskoj šetnici uhićen je kada su policajci, legitimirajući ga, otkrili da je ilegalno ušao u Hrvatsku.

Nakon što je uhićen i priveden, doneseno je rješenje o protjerivanju iz Republike Hrvatske, određena zabrana ulaska i boravka u Hrvatskoj te je pokrenut postupak readmisije u Republiku Srbiju.

Ključne riječi

Komentara 6

SA
santos008
10:34 21.06.2011.

Oni su ko ambrozija ,ako je na vrijeme ne iskorjenis ,kasnije ces imati puno problema sa njom.

TH
thekurcula
13:25 21.06.2011.

kad se pojavila reč šetnica, a tome ima desetak godina, ili nešto više, ja sam pitao za objašnjenje značenja te reči jer je pored nje i šetalište ostalo u upotrebi. Tada mi je objašnjeno da je šetalište slično kao ulica, bulevar, avenija itd. dakle moglo bi biti da nešto dobije ime Šetalište dr. Franje Tuđmana, dok je šetnica sama staza za šetanje, znači nogostup, šetnica, staza za bicikliste itd. Vi sad međutim koristitie te reči bez ikave distinkcije među njima. Ispada da vam je šetnica sad sve i uvek. Nije li ovaj imigrant uhvaćen ipak na šetalištu dok se kretao šetnicom?

TH
thekurcula
13:27 21.06.2011.

S druge strane, vezano za vest: da li je dokazano da je on došao iz Srbije? Šta je dokaz za to? Njegova izjava? Možda mu je i namera bila da se prebaci u Srbiju pa sad koristi to da bude prebačen tamo o državnom trošku a ne da mora da se provlači kroz savske močvare. Nije li logično, da je hteo u Sloveniju, da je rekao da ilegalno došao iz Slovenije, pa da ga tamo deportuju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije