Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravično ubojstvo

U Zemunu majka nožem ubila jednomjesečnog sina

policija
VL FOTO
23.05.2012.
u 12:00

Majka je odmah uhićena i određeno joj je 48-satno zadržavanje

Srpski mediji danas javljaju o još jednoj tragediji u kojoj su žrtve djeca. Jutros je 26-godišnja majka u Zemunu u svom stanu nožem ubila sina malo starijeg od mjesec dana. Suprug je bio u susjednoj sobi.

Kako doznaje reporter B92 na mjestu događaja, majka je sa suprugom bila u sobi te se ustala i otišla u susjednu sobu gdje je bio njihov sin rođen 11. travnja. Otac je čuo da se nešto čudno događa pa je ušao u sobu i vidio mrtvu bebu. Odmah je pozvao hitnu pomoć, ali liječnik je mogao samo konstatirati smrt. Majka je odmah uhićena i određeno joj je 48-satno zadržavanje, a susjedi kažu kako ništa nije upućivalo da bi se mogla dogoditi ovakva tragedija.

B92 podsjeća da se slična tragedija dogodila prije četiri dana u Mladenovcu kraj Beograda gdje je 34-godišnja majka nožem ubila trogodišnjeg sina.

Komentara 11

RI
ristorno
15:38 23.05.2012.

pronađite ilustraciju gdje piše \"stop milicija\",pomislio sam da je to u hr.

LK
Lopovi_KRADEze
14:41 23.05.2012.

23.05.2012. u 12:53h tanana je napisao/la: I sad ce naravno bit kriva postporođajna depresija ili neka psiho bolest.Kak se samo j... znala.To je za sterilizaciju i doživotni zatvor. ----------------------- Ma kakav zatvor - treba joj presuditi po kratkom postupku- metak u celo i gotovo

TA
tanana
12:53 23.05.2012.

I sad ce naravno bit kriva postporođajna depresija ili neka psiho bolest.Kak se samo j... znala.To je za sterilizaciju i doživotni zatvor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije