Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turneja
Povratak na članak

U zemlji Al-Qa’ide Trump dočekan poput kralja

Bit će zanimljivo vidjeti kako će Trump dogovarati koaliciju protiv terorizma sa zemljama koje teroriste najviše financiraju

Komentari 13

DD
DD
21:16 20.05.2017.

Da da dočekan ko kralj a nama u Evropu šalju teroriste

VL
ZL
zlako
20:34 20.05.2017.

Trump jest čovjek a ne kralj ili ljevičar.Živio.

VL
DU
Deleted user
21:39 20.05.2017.

Pričao je u kampanji da će se borit protiv terorizma i da je asad hrabar čovjek jer se hrabro bori već 6 godina protiv radikalnih islamista i da će pomoći zajedno sa rusima u toj borbi .. kasnije je dobio izbore i promjenio retoriku za 100 stupnjeva i sad mu je iran glavni neprijatelj ?! Zemlja koja se aktivno bori protiv terorizma kojeg podupiru amerika,izrael,turska,saudijci,katar.. još jedan dokaz da administracije u bijeloj kući prolaze ali politika pomaganja teroristima ostaje ! To je surova istina ! Amerika je aktivni sponzor i pokrovitelj terorizma u svijetu ! Krvavi pir na bliskom istoku će se nažalost nastavit jer oružje saudijcima je prevedeno oružje al nusri,al islamu i drugim "umjerenim" skupinama koje kršćanima u siriji sječu glave !

VL
MA
Majur
20:32 20.05.2017.

Gdje su štovatelji trumpića?!?!Nema komentara....stvarno čovjek kroji politiku po svome fazonu i nikome ne služi nego samo svome narodu,a pogotovo malim ljudima kojima je dosta bogataša i pozera....pa su glasali za Trumpa :)))))))

VL
GV
golub Vaso
20:40 20.05.2017.

Al Cia kaida

VL
LA
lakotako
09:08 21.05.2017.

Saudijci protuteža Iranu, jel to neka loša zajebacija. Zemlju u kojoj vjerske policije na ulici odsjecaju glave ženama jer su zatečene nezamotane bi gologuzi Hutiji iz Jemena pregazili da im nije Amera i Židova

VL
Avatar Alien
Alien
10:58 06.06.2017.

E moj Viking1986@ i ostali komentatori. Sve ste shvatili ali kome pričati o tome kada su večina onih koji informacije o politici i religiji crpe iz tabloida i ne čitaju ništa duže od tri rečenice pa niti ove komentare koji bi im pomogli da nešto shvate. Mala utjeha mi je nakon čitanja ovih komentara da ipak ima ljudi koji razumiju stvarnost ali nažalost broj komentara je ....12. Kad su moroni (ne mormoni :-) komentirali "veličanstvenog" Trumpa prije izbora bilo je po stotinjak komentara dužine od 3 riječi do maksimalno dvije kratke rečenice - naravno u korist Trumpa a protiv "kozojeba" i "komunjara". Pogledajte komentare na vijest o Bandićevom mjenjanju imena trga maršala Tita pa će vam biti jasno tko je ostao u HR nakon odlaska 200 - 300 000 hrvata u svijet "trbuhom za kruhom". Veličaju one koji su Istru i Dalmaciju poklonili Talijanima a pljuju po onima koji su ih vratili Hrvatskoj. Nije stvar u ljevici i desnici već u zdravom razumu kojeg u HR ima sve manje. Crna nam je budućnost sa ovakvom većinom.

VL
Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
21:03 20.05.2017.

hoce li trum ukoriti ajatolaha zbog krsenja ljudskih prava u toj zemlji...

VL
Avatar Proleter
Proleter
23:14 20.05.2017.

Odakle novinaru ideja da je SA na rubu bankrota kad od Trumpa kupuje oružja za 110 milijardi dolara?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.