Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasni virus
Povratak na članak

U zaraznoj bolnici zbog gripe je umro i drugi pacijent ove sezone

Na gripu su osjetljivi kronični bolesnici, alkoholičari i debeli ljudi, kaže primarijus T. Maretić iz bolnice Fran Mihaljević

Komentari 6

SA
santos008
22:04 06.01.2011.

Dropulicka,Suker ,Biskupic i Vukelic nisu se vakcinisali a Milinovic bome je i on osta ,nista mu se ne desi .

VL
PR
promjena2
22:08 06.01.2011.

Da li je to zaista svinjska gripa donijela smrt mnogima u evropi to je veliko pitanje ovih dana je procurila vijest da je se pojavila PASIJA ZARAZA U EVROPI i to se zataskuje zbog meteza, jer se u evropi siluhju mnoge razne zivotinje ponajvise se SILUJU PSI OD SVIH SPOLOVA a to je najopasnija zaraza VIRUS KOJI UNISTAVA SVAKO ZIVO BICE NA NASOJ PLANETI I ZATO SU MNOGE ZEMLJE UVELI OSTRU KONTROLU SVIH EVROPSKI KEROVA.

VL
OB
-obrisani-
22:09 06.01.2011.

znaci ova populacija vise ne umire od obicne gripe kao nekad sad je svinjska in a mozda su i ptice popadale od zaprasivanja sa svinjskom gripom znam samo da se moja punica godinama cijepila protiv obicne gripe i uvijek ju je dobila i sad se vise ne cijepi

VL
BE
Berlioz
22:34 06.01.2011.

Zamisli, vec je drugi pacijent umro. A koliko ih je umiralo ranijih godina od \"obicne\" gripe? Ne sjecam se da su mediji i tada pratili sve oboljele i umrle.

VL
OD
ODzizsKrajst
23:24 06.01.2011.

Berlioz, potpuno si u pravu, ovo kaj naši mediji rade od svinjske gripe je degutantno, odvratno i bezobrazno. Večernjaku ipak mogu priznati da je ovaj tekst (koliko god UOPĆE NIJE BILO RAZLOGA DA BUDE OBJAVLJEN) nije histeričan i retardiran kao tekstovi na Jutarnjem, Novoj TV, Indexu....nego je prilično objektivan.

VL
Avatar icka79
icka79
00:16 07.01.2011.

Treba čvaljo prodat cjepiva,joj kakvi su nas papci ministri zadesili!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.