Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Croatia Waste Expo
Povratak na članak

‘U Zagrebu odvajanje otpada bilježi rast, na dobrom smo putu’

Konferenciji je prisustvovao i ministar zaštite okoliša i energetike RH Tomislav Ćorić, koji je naveo kako je u ovom mandatu ugovoreno više od 2,5 milijardi kuna za projekte u području gospodarenja otpadom.

Komentari 2

ZI
zinegoid
13:14 24.06.2020.

ne mogu si pomoći. kada vidim ovu osobu na licu mu očitavam ogromnu krivnju kao da je nešto debelo zamuljao i prošao lišo, i da se čudi da je još na slobodi. vjetre, vjetre, divlji vjetre, koliki su se za cio život materijalno osigurali....na račun vjetra. di je kraljica nitko je ne spominje

VL
SI
sisavac
12:53 24.06.2020.

zašto odvajamo otpad, i odvojeno ga vozimo, a sve završava na istom mjestu? mogli smo kao i do sad, sve u jednu kantu... ni finci si nisu tolke ciljeve postavili ko mi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.