Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izdana upozorenja za cijelu zemlju

U Zagorju pala tuča: 'Bio je to baš užasan zvuk, pravo nevrijeme tek se sprema'

Tuča
Foto: Zagorje.com
1/3
27.09.2022.
u 15:22

Izdana su upozorenja za cijelu Hrvatsku. "Mjestimice mogući izraženi pljuskovi s grmljavinom praćeni jakim i olujnim udarima vjetra", piše DHMZ.

Neke dijelove Zagorja poharala je tuča, a predsjednik Udruge raketara protugradne obrane Hrvatske za Zagorje.com je rekao da glavnina tek dolazi. Tuča je padala u Grabrovcu, Proseniku i Poznanovcu. Portal Zagorje.com objavio je niz fotografija nevremena. 

Foto: Zagorje.com

"Pratilo nas je cijelo vrijeme od Huma na Sutli do Zlatar Bistrice. Prvo je bila kišica sitna, pa odjedanput led koji je padao dobrih pet minuta veličine višanja. Bio je to baš užasan zvuk, pravo nevrijeme tek se sprema", ispričao je za 24sata čitatelj kojeg je pri povratku s posla u Zagorju uhvatila tuča u utorak oko 14.30.

Podsjetimo, prema prognozi DHMZ-a bit će promjenljivo oblačno uz sunčana razdoblja. Mjestimice će biti kiše, češće na Jadranu i u predjelima uz njega gdje lokalno može i zagrmjeti, a krajem dana na sjevernom Jadranu su mogući i izraženiji pljuskovi s grmljavinom. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 15 i 20, na Jadranu 20 i 24 °C.

Izdana su i upozorenja za cijelu Hrvatsku. "Mjestimice mogući izraženi pljuskovi s grmljavinom praćeni jakim i olujnim udarima vjetra", piše DHMZ.

Ključne riječi

Komentara 2

DR
Drinko
15:49 27.09.2022.

Neke zemlje su se same pohvalile da mogu utjecati na vrijeme te objavile rezultate

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
20:10 27.09.2022.

Zaboli hrvate i hrvatsku za Zagorje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije