Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA
Povratak na članak

U Zagorju automobil sletio s ceste, poginuo mladi vozač

Nesreća se dogodila pri samom ulasku u Krapinske Toplice

Komentari 5

NL
ne__lupetaj
08:22 27.04.2020.

Cim je automobil potpuno unisten, onda je on jako sporo vozio. Da je prilagodio brzinu voznje, uslovima na putu, sad bi bio ziv. Prirodna selekcija i sreca sto nije nitko neduzan nastrado.

VL
Avatar HelenXI88
HelenXI88
21:00 26.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆lo︆︅v︅︆­­e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

VL
Avatar BettyIE75
BettyIE75
15:02 26.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆Lo︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

VL
JU
juliver
10:06 26.04.2020.

Najčešće vijesti su:mladi vozač s bmw-om sletio,pregazio,usmrtio,poginuo...itd.Što drugo za očekivati,moćne mašine u mladim,neiskusnim i nepromišljenim rukama.I sam sam bio takav ali sam imao fiću,pa juga,pa stojadina,pa ladu,taliu,megana.... Da sam imao nekakvu moćnu mašinu vjerovatno ne bih ovo komentirao.Šteta mladih života ali neznam kako pomoći osim nepopularnim strogim zabranama.Mladom čovjeku koji sve zna i sve može teško je dokazati.Iskustvo je najbolja škola ali je školarina skupa.

VL
DU
Deleted user
09:39 26.04.2020.

R.I.P. Šteta mladog ljudskog života,no veliki dio krivnje leži u auto školama kojima je odavno bitna zarada ,no koliko će biti ti ljudi osposobljeni za upravljanje vozilom baš ih briga.Njih niti je niti će ih ikad itko prozvati za posao koji nisu odradili kako treba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.