Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad na policiju
Povratak na članak

U Zadru šest osoba fizički nasrnulo na policajce i ozlijedili ih

Policajci su bili u civilu i dok su prolazili počele su provokacije. Nakon što su se policajci predstavili jedan je od napadača uputio prijetnju i odmah nakon toga je uslijedio fizički napad na policajce - kaže načelnik Sokolar.

Komentari 4

BA
Bandit
07:36 14.07.2010.

I kao sto vec rekoh divlji zapad...Vidi se da se nema posla jer da se radi nebi bilo ovakvi sranja...

VL
PL
pluki
09:02 14.07.2010.

Opet Zadar. Pa to je postao grad slučaj. Zadrani totalno popizdili , treba im više policije na cestama.

VL
ZO
zooom
09:52 14.07.2010.

Zadar treba zabraniti zakonom... Primitivizam na najvisem nivou, svaki dan barem jedna vijest u crnoj kronici iz Zadra... @Bandit: To nema veze sa zaposlenoscu, nego sa primitivnim mentalitetom lokalnih majmuna

VL
DE
Deuteria
07:38 15.07.2010.

Ma to su vam redikuli koji su premlatili već x žena,nedužnih ljudi koji bi ih krivo pogledali i nikom ništa,policija je dobro znala za njih a sad kad su se takli u njih sad se piše i u novinama i sad su u zatvoru. pa neka im je i jednima i drugima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.