Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USRED WASHINGTONA
Povratak na članak

Tisuće prosvjednika ispred Bijele kuće skandira protiv Trumpa: Iselite ga!

Ubojstvo Afroamerikanca Georgea Floyda izazvalo je masovne prosvjede i nasilje širom zemlje koji traju već 12 dana zaredom, a prosvjeduje se i u mnogim gradovima svijeta.

Komentari 15

DU
Deleted user
16:55 06.06.2020.

Volim klan Clinton. Obama je najveći državnik svih vremena. Tako. Sad nemate potrebe brisati komentare

VL
XA
xaron
19:51 06.06.2020.

6000 ? Govorili su oko milion.

VL
PL
@ploto@
07:25 07.06.2020.

Spominjanje S.o.r.o.š.a ili B.i.l.l G.a.t.e.s.a u negativnom kontekstu,dovodi do baniranja.Ta dva uopće nije dozvoljeno spominjati jer znaju da ih je nemoguće prikazati u pozitivnom kontekstu pa su onda stavili njihove imena na automatski odbijenac.Nikad gore diktature i fašizma od porobljenihh medija.Ovo je nekad bio hrvatski medij,a sada se uključio u fašističku hajku na neistomišljenike.

VL
BE
Beskucnik
07:18 07.06.2020.

Trump kaze America first , vratit firme iz poreznih oaza , vratit proizvodnju u SaD , prestat financirat ratove i glumit sv. policajca u korist multinacionalnih kompanija , obratno od Trumpa je firma u poreznoj oazi,proizvodnja u Kini ,uvoz u SAD , i ratovi financirani americkim novcem za profit tih istih kompanija, i onda ti "dobrotvori " podrze crnce , i druge "obespravljene" kojima su srusili standard i povecali nezaposlenost ,dajuci im mrvice ??Tko je tu human , onaj tko stvara srednju klasu i izvlaci iz siromastva ili onaj koji "stiti " obespravljene ??

VL
Avatar I Shot Kunta Kinte
I Shot Kunta Kinte
20:59 07.06.2020.

A u balkanskim ratovima 90-ih... poginulo preko 100,000 ljudi, milijuni raseljenih, stravicni zlocini pocinjeni... Vukovar sravnjen sa zemljom, Sarajevo godinama pod opsadom, genocid u Srebrenici... i niti jednog jedinog protesta na "slobodoljubivom" Zapadu!!! Eh, sto ti je duboka drzava, sto ti je mafija! Ubojstvo jednog crnca, pocinitelj uhapsen i ceka ga sudjenje... i mafija organizirala proteste po cijelom planetu! Jer eto, Trump kriv, treba ga pod hitno maknuti! Prozirno da prozirnije ne moze biti, nije ni cudo sto to ovce ispranog mozga ne primjecuju...

VL
Avatar Foton
Foton
11:07 07.06.2020.

zapamtite ove dane, Amerika se mijenja. Ovo poprima razmjere marseva za civil rights iz 1968 ili antivietnamskih protesta iz 1972. Doslo vrijeme da se crne Amerikance izvuce iz bijede i da ih se prestane maltretirati

VL
MP
Miroslav.P
15:38 06.06.2020.

Ameri polako doticu dbo. Vraca im se Arapsko proljece doma strava. Cujenm i bjesni pas se vraca. Nije ovdje Trump nista kriv duboki su tu korjeni. Neki moji domaci Amerikanci pricali su o demokraciji i blagostanju nek uzivaju.Evo slusam na TV ovdje u Moskvi skoro deset tisuca Americki vojnika napusta Njemacku dosadili im hoce dase otarase.Gledaju sto bolje odnose Njamci sa Rusijom kao Talijani i Francuzi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.