Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
idući tjedan

U Virovitici počinje gradnja poduzetničkog inkubatora

igor andrović
Maja Šantoši
17.10.2012.
u 08:17

Projekt je vrijedan 960.215,89 eura, a nepovratna sredstva Europske unije čine 719.777,83 eura

Dani EU fondova edukativni su događaj za sve sudionike i korisnike, a ove su godine održani 15. i 16. listopada u hotelu Sheraton. Ovaj je događaj uz razne informacije i nova saznanja ponudio i mogućnosti korištenja sredstava koja nudi Europska unija. Primjer dobre poslovne suradnje i nadogradnje poslovnih struktura projekt je Virovitičko-podravske županije, nazvan E-ncubator, koji je predstavio njegov voditelj Igor Andrović.

Ovaj projekt kojemu je nositelj Virovitičko-podravska županija uključuje gradnju poduzetničkog inkubatora u Virovitičko-podravskoj županiji, a pridruženi su partneri u ovom projektu Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije te Poduzetnički inkubator Osijek-BIOS. Projekt je vrijedan 960.215,89 eura, a nepovratna sredstva Europske unije čine 719.777,83 eura. Ostatak troškova pokrivaju Virovitičko-podravska županija sa 221.137,22 eura te VIDRA sa 19.300,34 eura.

Uz ostale projekte koji su predstavljeni na Danima EU fondova važno je napomenuti i pohvalan primjer turističke infrastrukture koji je nastao u Osječko-baranjskoj županiji, pod nazivom Wine tour.

Gradnja poduzetničkog inkubatora počinje sljedećeg tjedna u Virovitici u Poduzetničkoj zoni II. Ovo je još jedna u nizu dobrih poslovnih odluka Virovitičko-podravske županije koja će građanima otvoriti neke nove vidike, dati im priliku usavršiti svoje poduzetničke namjere te izgraditi i iskoristiti ono što Europska unija zahtijeva i nudi.

Ključne riječi

Komentara 1

ZO
zook
09:25 17.10.2012.

inkubatori se grade za piliče, nije čudo što smo se udavili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije