Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi dan jeseni

U većini krajeva pretežno ili djelomice sunčano. Na sjevernom Jadranu pljuskovi

kišobran, vrijeme
Foto: Ilustracija: Slavko Midzor/PIXSELL
23.09.2015.
u 21:15

Sutra se, prema prognozi DHMZ-a, očekuje umjereno i pretežno oblačno vrijeme, mjestimice s kišom, češćom i obilnijom na Jadranu gdje može biti i izraženijih pljuskova te grmljavinskog nevremena.

U većini krajeva danas, na prvi dan jeseni, bit će pretežno ili djelomice sunčano te suho. Više oblaka očekuje se na zapadu zemlje, a već tijekom dana kiše i pljuskova s grmljavinom bit će na sjevernom Jadranu, prognozira DHMZ.

Uz jače naoblačenje navečer i u noći, mjestimice intenzivnija kiša i pljuskovi s grmljavinom očekuju se i na srednjem Jadranu te u gorskim predjelima. Vjetar na kopnu slab, a navečer će zapuhati umjeren i ponegdje jak sjeverac i sjeveroistočnjak. Na Jadranu umjereno i jako jugo, navečer na sjevernom dijelu u okretanju na buru, navodi DHMZ. Najviša dnevna temperatura trebala bi se uglavnom kretati između 21 i 26, a u Dalmaciji će biti i do 28°C.

Sutra se očekuje umjereno i pretežno oblačno vrijeme, mjestimice s kišom, češćom i obilnijom na Jadranu gdje može biti i izraženijih pljuskova te grmljavinskog nevremena. Najmanje kiše trebalo bi pasti u istočnim predjelima Hrvatske. Najniža jutarnja temperatura trebala bi se od 10 do 15, a na Jadranu od 14 do 19 stupnjeva Celzijusa.Očekuje se da će najviša dnevna temperatura uglavnom biti od od 15 do 20 na kopnu te između 19 i 24 stupnjeva Celzijusa na obali i otocima.

>> Britanski meteorolozi: Svijet se tek počeo zagrijavati, iduće dvije godine bit će još toplije

>> Srpanj najtopliji mjesec ikad, a 2015. godina mogla bi biti rekordna po vrućini

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije