Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAŠTITA HOMOSEKSUALNIH PAROVA
Povratak na članak

U Vatikanu još traju polemike oko papine izjave: Što je točno rekao o civilnim zajednicama

Zasigurno Crkva neće mijenjati doktrinu, ali to ne znači da država ne može zakonski zaštititi homoseksualne parove. Osim toga Crkva ne odbacuje gay osobe. Ali, to ne znači da će izmijeniti doktrinu o braku između žene i muškarca kao jedinome prirodnome.

Komentari 1

DU
Deleted user
08:26 24.10.2020.

Svatko ima pravo odabrati život kakav želi, Papa je najinteligentniji Papa do sada. Čemu nekom nešto braniti. Samo neka žive svoj život, pošteno rade i zarađuju, i neka ne maltretiraju i ne nameću svoje norme silom drugima. Proces je skrozz prirodan, oni koji se razmnožavaju , opstaju, drugi traju jedan život i točka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.