Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI U SVIBNJU

U utrku za Split ulazi i Ivica Puljak: 'Završimo Kerumovu eru!'

Ivica Puljak
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/3
06.02.2021.
u 09:30

Prokomentirao je i feštu sudaca u Kerumovoj konobi, govoreći kako se ne bi odazvao

Nakon što su neki najavili svoju kandidaturu za utrku Splita, među kojima su i bivši gradonačelnik Željko Kerum i poduzetnik Tomislav Mamić, svoju kandidaturu ubrzo bi mogao i najaviti Ivica Puljak, iz stranke Centar.

- Ono što u Splitu treba promijeniti je da postane grad reda jer danas u Splitu nažalost zbog nebrige i nerada vlada komunalni nered, treba ga očistiti, a to se sve može vrlo jednostavno srediti, najavio je za RTL svoje namjere Puljak, a problem vidi u ''Kerumovoj eri''.

- Ja mislim da mojom kandidaturom umjereni i građanski Split dobio alternativu, dobio je mogućnost u biti da bira ili ja ili Kerum i HDZ, govori.

- Zaista bih želio da građani na izborima 16. svibnja odluče da napokon završimo Kerumovu eru i da ga zaboravima kao čovjeka koji je upravljao gradom Splitom. A za gospodina Mamića, ja mislim da ćemo tek vidjeti koji su mu motivi, koji su mu planovi s kojim on ljudima želi ići, ako se uopće kandidira i to ćemo tek vidjeti, govori.

Najavio je i povećanje parkirnih kapaciteta u gradu, kako bi se izbjeglo parkiranje na ulici, a smatra kako je i nužno sagraditi dovoljno škola da bi sva djeca mogla imati nastavu u isključivo jutarnjem terminu.

Prokomentirao je i feštu sudaca u Kerumovoj konobi, govoreći kako se ne bi odazvao i da je ''to zaista neprimjereno te da se institucije time trebaju baviti'.

Komentara 10

DA
damascus
09:53 06.02.2021.

Puljkak ozbiljan kandidat? Ha, ha, ha. Samopromocija, samo da pošalje signal da je živ. Ništa više.

PE
pepomacan
10:19 06.02.2021.

Jel to onaj "najpametniji"???

Avatar botoksmanija
botoksmanija
11:57 06.02.2021.

Nema šanse... Bolje Keruma slušat nego njega... Ha ha ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije