Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kobna 14-ica
Povratak na članak

U Utrini pješak podletio pod tramvaj i poginuo

Muškarac je prelazio preko pruge na mjestu gdje nema pješačkog prijelaza. Njegov identitet još nije utvrđen.

Komentari 13

MM
Mladen Miletić
09:46 16.04.2010.

\"Tramvaj naletio na pješaka u Utrinama i smrtno ga pozlijedio\" Laž ! Tramvaji ne \"lete\" čak ni Hrvatski ! Pješak je dotrčao ili skočio pred ili pod tramvaj ! Ovdje se insuinira kakotamvaj -krivac leti na pješaka !

VL
KR
kreont
10:28 16.04.2010.

Leti Leti a može kako da ne. Eto sada su se izdigalisali pokazi, pa valjda imaju i hovercraftere. Jadan čovjek ali nitko ga nije gurao pod taj tramvaj. Opomena svim ilegalnim pješacima.

VL
VI
Vito
10:30 16.04.2010.

kobna 14-ica Tramvaj naletio na pješaka u Utrinama i smrtno ga ozlijedio Treba tu kobnu 14-icu odmah strpati u zatvor. Naganjala pješaka sve dok ga nije zgazila. To je naprosto za najstoržu zatvorsku kaznu - strpajte 14-icu na 40 godinauu zatvor pa nek onda naletava na pješake. Tko li ju je samo učio takvom ponašanju? Što roditelji misle o toj tinejđerici? Niti punoljetna a već gazi pješake.

VL
VI
Vito
10:33 16.04.2010.

ašr - na njemačom srsch znači guzica, srbi to pišu arš Što o tome misli jadranka kosor? Hoće li zbog nedoličnog ponašanja tinejđerice zabraniti pisanje guzice?

VL
BP
Buakaw Por. Pramuk
10:36 16.04.2010.

Dobro sto se treba dogoditi, koliko ljudi treba poginuti na tramvajskoj pruzi u Utrinama-Zaprudju, da odgovorna teleda odluci postaviti zebru kod utrinskog placa? Da li ta odgovorna telada razmislja da vecina starijih ne ide kroz pothodnik zato sto im je preveliki napor ici uz stepenice. Da li ta odgovorna telada razmislja da nisu svi kao ja, 27 godina, pa da im koristenje pothodnika ne predstavlja nikakav problem?

VL
VI
Vito
10:42 16.04.2010.

nitko ga nije gurao pod taj tramvaj Niti je mogao. zar ne čitaš da je tramvaj njega naganjao sve dok nije naletio i pogaizo ga. Vjerujem u pismenost i objektovnost novinara, ipak imaju fakultet i doploma da znaju razlikovati pojmove,e, značenje riječi, pisati, oblikovati rečenice i shvaćati viđene ili prepričane događaje. Da je pješak podletio pod tramvaj, vjerujem da bi pismen i školovan novinar tako i napisao. Na kraju krajeva, tramvaj ima nekoliko desetaka kilograma, a pješak nekoliko desetaka tona. Kako može netko uopće očekivati da lagani tramvaj stane na mjestu i ne propusti teškog pješaka u trku? To čak niti fizičari ne mogu izračunati. Tramvaj je isključivi krivac, jer nije zaobišao pješaka, što jasno piše i školovani novinar u svom članku.

VL
VI
Vito
11:16 16.04.2010.

Koliko je vidljivo iz slika ovi novi tramvaji imaju odlične kočnice. Stao je samo nekoliko metara nakon udara. Samo mi nije jasno kako to da nema \"košare\" koja je pješake skupljala na starim tramvajima kad su pali ravno ispred i kad je vozač stisnuo kočnicu. Stari tramvaj je samljeo pješaka samo kad je pješak lupio sa strane pa opao ispod kabine, jer ga je grmlje odbacilo pod kotače. Novi, niskopodni, travaji bi trebali imati dovoljno čvrst bok da se pješak od njega odbije, a ne da ga podvuće ispod. Uz svo poštovanje prema preminulom i njegoovoj obitelji, ovo mi više izgleda kao skok pod tramvaj, nego neoprezno prelaženje.

VL
VI
Vito
11:20 16.04.2010.

Suosjećam i s vozačem/vozačicom koji/a je vozilo/la ovaj tramvaj. Njima je sad najgore, jer ne samo da moraju to nositi cijeli život, jer se to teško zaboravlja, nego im sad slijedi policijska tortura. Te zašto nisu pazili te zašto nisusu na vrijeme kočili te jesu li pijani te koliko su dugo vozili danas te zašto su brzo vozili

VL
VI
visio
11:25 16.04.2010.

Užas!

VL
JE
jezičarka
15:07 16.04.2010.

Moram ispraviti navode iz teksta. On nije poginuo zbog nepropisnog prelaženja pruge,nego zato što se bacio pod tramvaj.Drugim riječima,počinio je samoubojstvo. I mislim da tramvaj nije kriv jer ne može tako brzo zakočiti. A što se tiče zebre,mislim da nije potrebna,jer čemu onda pothodnik? Kao da se besposlenim \"penzićima\" toliko žuri da ne mogu hodati po stepenicama.

VL
DU
Deleted user
22:13 16.04.2010.

@Buakaw Por. Pramuk Svaki dan prolazim av. Dubrovnik i ne mogu se načuditi koliko tih dedeka, pa i roditelja sa malom djecom, pa bakica sa bebama pretrčava ne tri već 4 ili 5 traka i onda jedva jedvice se vučee po zadnjoj jer nema \"kondicije\"??? I ja bih to trebao žaliti? Kuda im se žuri, imaju pothodnik, imaju cijeli dan, u penziji su, ali ne, bolje uništiti nekom auto, život i sebe ubit. Ja bih tamo postavio ograde od 2m pa tko može preko ograde neka i pretrčava. A usput bih povećao kazne za takve egzibicije na recimo 10.000 kuna pa da vidimo koja baka će sa bebom od 4 godine pretrčavati.

VL
VI
Vito
07:39 17.04.2010.

Što se tiče pretrčavanja, a ne korisštenja pothodnika, jeste li se zapitali koliko su ti pothosnici sigurni za građane? Ne prolazim tamo često, ali mi nije svejedno kad mi u susret dolazi tip s kapuljačom na glavi, a vani sunčano i relativno toplo. Sad si zamislite \"bakicu\" s djetetom, kako je njoj. Pogotovo što ubojicamaLuke Ritza nije suđeno i slobodno šeću po Zagrebu. U toj predstavi puno krivnje ima sudstvo, koje ne želi sigurnost u Hrvatskoj. Policija je tu nemoćna, jer unatoč što su uhvatili skoro sve maloljetne ubojice, suci ih puštaju bez pardona da ponove isto na nekom drugom.

VL
KR
kreativac
11:45 17.04.2010.

samo \"usputni\" komentar za zbuzanic... I ja svaki dan prolazim kroz, preko i uz Av. Dubrovnik kao pješak i moram priznati da niti ja niti dozvoljavam svojoj djeci da koriste taj podhodnik (Sopot-Središće-Utrine-Zapruđe) gdje se ova tragedija dogodila. Prvo kao da sam ušao u javni toalet-nagaznih bombica koliko hoćeš a o miomirisima da ne pričam...drugo, obiluje hrpom testosteronima nabrijanim klincima obrijanih glava koji te gledaju kao krvopije, treće rasvijete nema i samo se čeka trenutak kad će neka od ploča sa stropa podhodnika nekoga ubiti i četvrto - šprica koliko želiš. Pa ukoliko želiš prolaziti takvim podhodnikom - samo daj....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.