Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA FUNKCIJA
Povratak na članak

U utrci za upravljanje zatvorskim sustavom i šefica svih zatvora

U Ministarstvu je 13 godina, vodila je Upravu za probaciju u vrijeme kada nije bila dijelom zatvorskog sustava. Prvi je voditelj Uprave za probaciju nakon njezina osnutka prije 10-ak godina bio Saša Rajić, sada protukandidat Jane Špero.

Komentari 1

DU
Deleted user
17:56 19.11.2019.

najbolji kandidat je modric iz morha on se prema podredjenima odnosi kao prema zatvorenicima a prema nadredjenima mogao bi dobiti oskara za poltronstvo... ...cemu lakrdija pa vec se zna da ce biti imenovam ravnateljem za financije iako to podrucje uopce ne razumije...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.