Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAROVI

U utorak 4. srpnja uz novi Večernji donosimo pregršt darova! Izaberite svoj

Mix poklona za čitatelje Večernjeg
PR
30.06.2023.
u 10:56

CD, platnene vrećice, parfem, novčanik ili majica?

U utorak darovi za Večernjakove čitatelje! Donosimo za svakoga po nešto, a vi potražite poklon zbog ćete pohrliti na kioske.

Još jednom donosimo vam CD 'Bonaca u predvečerje' koji objedinjuje četrnaest bisera zabavne glazbe legendarnih skladatelja Arsena Dedića, Rajka Dujmića, Đele Jusića i drugih interpretiranih na klapski način.

Odaberite platnenu vrećicu s dvostranim printom i šarenim dizajnom, oduševit će sve one koji su svjesni da ekologija počinje već u kupovini, dobrim potrošačkim odlukama.

Tri jedinstvena parfema Ulric de Varens koji će Vam obilježiti sezonu cvijeća i sunca - Mini Sexy, Mini Love i Mini Pink.

Ako vas još drži navijačka euforija, potražite navijačku majicu za sjajnu atmosferu obojanu kockicama.

Ako već niste, potražite Eurofix novčanik koji je idealan za sortiranje kovanica, a u njega stane točno 15,78 eura u apoenima od 1 cent, 2 centa, 5,10, 20 i 50 centi te veće kovanice od euro i dva eura. Kao dodatak dolazi plastični fiksator koji olakšava korištenje pa ga tako možete učvrstiti u novčaniku bez da vam kovanice ispadaju.

Komentara 1

Avatar pišući_šarlatani
pišući_šarlatani
12:44 30.06.2023.

Neki moraš ne vjerovati kada darove nose.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije