Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glasovanje u veleposlanstvu

U tučnjavi Turaka i Kurda u Tokiju 12 ozlijeđenih!

japanska policija
Reuters/PIXSELL
25.10.2015.
u 13:03

Policija je morala intervenirati kako bi uvela red ispred veleposlanstva gdje se održavalo glasovanje, a televizijska postaja TBS izvješćuje da su ozlijeđena dva policajca.

Dvanaest osoba ozlijeđeno je u tučnjavi Kurda i Turaka ispred turskog veleposlanstva u Japanu gdje su turski iseljenici pozvani da glasuju unaprijed za parlamentarne izbore koji će se održati 1. studenoga, pišu japanski mediji.

 Policija je morala intervenirati kako bi uvela red ispred veleposlanstva gdje se održavalo glasovanje, a televizijska postaja TBS izvješćuje da su ozlijeđena dva policajca.

 Novinska agencija Jiji Press pak javlja da je do sukoba došlo kad su Kurdi pokušali izvjesiti zastavu jedne prokurdske političke stranke.

 Po službenim podacima, u Japanu živi oko 3.600 Turaka.

 Turski parlamentarni izbori održavaju se u vrijeme dok već tri mjeseca traju obnovljeni sukobi između turskih snaga sigurnosti i pobunjenika Radničke stranke Kurdistana na većinski kurdskom jugoistoku zemlje.

>> Turski nacionalist automobilom pokosio skupinu Kurda i ubio dvoje

Ključne riječi

Komentara 3

ZR
zrnno
13:26 25.10.2015.

I u Japanu?! Nemam riječi.

Avatar Baroudeur
Baroudeur
13:34 25.10.2015.

Nikad i nigdje mira sa tim ljudima! Vuk dlaku mijenja...

amo_ća
15:06 25.10.2015.

Ma njih stvarno treba sve odakle su dosli pa nek se kolju medjusobno to nikad na zelenu granu nece

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije