Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premješta ured

U tri dana predsjednica će obići Dugi otok, Pag, Molat, Ist, Premudu i Silbu

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
29.03.2016.
u 20:43

Želi okupiti i sve uključene u subvencioniranje prijevoza do otoka jer se mogu dobiti sredstva iz fondova EU

Nakon službenog posjeta Bugarskoj predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović od idućeg će utorka do petka ponovno preseliti svoj ured izvan Zagreba. Na redu je Zadarska županija jer se namjerava upoznati s problemima otočkog stanovništva pa će posjetiti Dugi otok, Pag, Molat, Ist, Premudu i Silbu.

Organizirat će i susret diplomatskog zbora s lokalnim gospodarstvenicima. U utorak će predsjednica otvoriti svoj ured u zgradi Županije, sastati se s dužnosnicima, predsjednikom HBK mons. Želimirom Puljićem te s vodstvom Otočkog sabora. Želi okupiti i sve uključene u problematiku subvencioniranja prijevoza do otoka s obzirom na to da se mogu dobiti sredstva iz fondova EU.

Posjetit će i Zrakoplovnu bazu u Zemuniku vezano uz funkcioniranje HRZ-a. Na Dugom otoku razgovarat će o problemu katastra koji priječi dolazak investitora, a sudjelovat će i predstavnik Ministarstva pravosuđa. Na Pantovčaku kažu da tako “žele upozoriti na problem i povezati zainteresirane s ministarstvima”. Stoga pozitivno gledaju i na najave da će premijer Tihomir Orešković obići Hrvatsku. Na Dugom otoku posjetit će i tvornicu Mardešić, škole i uvalu Telašćica. Na ostalim otocima obići će OPG-ove, a na Pagu obje velike sirane te samostan benediktinki. 

>>Pisanice od srca u Parizu, Rimu, Pragu, na Pantovčaku...

>>Grabar-Kitarović Majkama Srebrenice: Presuda nije ispunila sva očekivanja, ali je povijesna

Komentara 23

KA
kažemja
03:03 30.03.2016.

Beskorisno i neučinkovito prešetavanje koje svi mi plaćamo.Rezultat njenog 14 mjesečnog rada je 0 ( nula )! Njeni obožavatelji to znaju ali neće oriznati. Sad ću pokupiti minuse ali mi nitko neće argumentirano dokazati da nisam u pravu!

OM
omolje
07:37 30.03.2016.

Najviše je zanimaju preMuda.

CI
cinbenik
07:10 30.03.2016.

Nista gore Hrvate nije migli snaci od dolaska trilateralke za presednicu......Podijelila je i dijeli Hrvate koji su se zbog njenig sumnjivo kegalnog mandata poceli iseljavati i raseljavati,a od dolaska za premijera Kara Marka pojacano i nezaustavljivo.....Nitko je negadja demokratskim jajina a propast je za Hrvate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije