Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVETA NEDELJA

U teškoj prometnoj nesreći poginula dva motociklista

prometna nesreća, policija
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/9
04.09.2016.
u 08:00

Do nesreće je došlo na županijskoj cesti 3051.

Komentara 2

DU
Deleted user
08:47 05.09.2016.

Svaki vikend točnije od petka navečer do nedjelje navečer motori divljački jure Ilicom na potezu između Vrapća i Gajnica i po Vrapčanskoj aleji u blizini koje su dječja igrališta i šetnice. Policije u to vrijeme nikada nema već se ponekii puta samo provozaju, ali kada bi se na nekoliko mjesta stali i čekali, sigurno se to ne bi ponavljalo. Motoristi se okupljaju u lokalnom kafiću, neki nisu niti registrirani i voze se na opće zgražanje stanovnika, ali policija ima razumijevanja za njih zato što lijepo vrijeme traje kratko pa im to divljanje dopuštaju. Svima je žao kada jedan takav pogine, ali dok su živi ugrožavaju sve oko sebe i potencijalni ubojice su, misle samo o sebi i ponašaju se bahato i divljački. Ne poštuju niti svoj niti tuđi život. To treba spriječiti, zabraniti, jer kod nas u biti ništa nije zabranjeno. Sve je dozvoljeno, zato se većina i ponaša prema osobnim sklonostima bez svijesti i savjesti.

DD
dr dragon
08:42 04.09.2016.

Adrenalin ponekad ubija i tesko ranjava cijele obitelji! Laka im crna zemljica ,sucut obitelji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije