Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

U svojoj inventuri SDP bi mogao postati žrtva 'demona osrednjosti'

Nije bilo sistema u Bernardićevoj politici, ni politike u njegovu sistemu; najviše je govorio o svojoj (ne)sposobnosti kad se žalio, kao „mali Ivica“, da ga bojkotiraju

Komentari 7

BA
bakulušić
17:24 18.09.2018.

Svi "antifašisti" i Jugoslaveni koje poznajem kažu: - Dok smo živi, Plenković je naš izbor! Bernardić i ostali skojevci to nikako da shvate i u tome je sav problem. Nikako da shvate da su suvišni. Možda bi gospodin Galić trebao organizirati nekakav seminar i objasniti im bit stvari i pojava. Mislim da mu vjeruju i da bi to konačno shvatili i prihvatili.

VL
ZI
zidov
20:55 18.09.2018.

STari udbas i njegov sin

VL
KA
karlodrago
19:15 18.09.2018.

Galić uvidio da SDP tone pa se i on uključio u spašavanju ,samo malo prekasno druže Galiću.

VL
GU
Gustirna
21:25 18.09.2018.

Opet ova nelustrirana jugokomunjara u racanovom mediju...izgleda da nije sinoc gledao na hrt-u emisiju o udbi i kosu..

VL
DU
Deleted user
17:51 18.09.2018.

..drug galić duboko infiltrirani novinar u sustav bivše države a kasnije i diplomacije u hrvatskoj pametuje i nikako mu nije jasno da sjaši više..radi takvih smo tu gdje jesmo između ostalog i sin mu je u aferi agrokor..moralne vertikale komunističkog sustava srh-skh-ckskj..

VL
LU
lukadragan
18:26 18.09.2018.

Berin IQ je veći od IQ pola SDP-ovaca zajedn,o, eto što im smeta

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.