Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA PRONAŠLA 15 MIGRANATA
Povratak na članak

U sukobu ilegalnih migranata dvojica izbodena noževima

U razgovoru s policijskim službenicima izjavili su da ih je u šumi na njima nepoznatoj lokaciji fizički napala grupa Pakistanaca

Komentari 5

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
20:58 09.04.2021.

Sad će opet Guardian pisati kako ih zlostavlja Hrvatska policija. Dobro je dok to rješavaju među sobom

VL
HR
hrUsrcu
16:26 09.04.2021.

flaser na rane i natrag odakle su dosli

VL
Avatar Kupujem izbore COVID dodatkom
Kupujem izbore COVID dodatkom
12:34 09.04.2021.

Prelaze preko granice kao kroz švicarski sir.

VL
IJ
istina_jako___boli
17:02 09.04.2021.

Znaci naoruzani su hladnim oruzjem, a kako su napali svoje muslimane, jos lakse mogu da napadnu i nemuslimane. Dakle , podjijelite narodu oruzje , za zlu ne trebalo da imaju sa cime da se brane.

VL
MO
modovisisajteMaraschino
07:17 10.04.2021.

susjed policajac se vratio sa još jedne ture sa granice... kaže nenormalni uvjeti, smrzavaju se, gladni su... govori o graničnim policajcima. sa druge strane "doktori" i "inženjeri" su opremljeni suvremenom navigacijskom opremom, puni para...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.