Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizarna nesreća

U 'sudaru' automobila i dječjeg autića teško ozlijeđeno dijete

Zadar sudar automobil autić
Foto: Frane Šarić
1/3
25.04.2013.
u 13:00

Žena koja je trebala čuvati dječačića rekla je da nakon naleta automobila ni ona ni vozačica koja je izašla iz automobila nisu primijetile da je dijete ozlijeđeno

Na križanju zadarskih četvrti Bili brig i Stanovi jučer u 18 sati vozačica automobila udarila je i teško ozlijedila dvogodišnjeg dječaka koji je vozio dječji autić.

Policija nam je potvrdila da je na križanju Ulice Svete Marije i Pazinske za sada još uvijek nepoznati vozač nepoznatim vozilom udario u dječji autić koji je vozio dvogodišnji dječačić.

Policija još utvrđuje kako je dječačić došao na cestu vozeći igračku, a ono što je poznato jest tvrdnja žene koja je trebala čuvati dječačića da nakon naleta automobila ni ona ni vozačica koja je izašla iz automobila nisu primijetile da je dijete ozlijeđeno.

"Vozačica automobila na sreću nije brzo vozila"

Tek kada su došli kući, dvogodišnje dijete žalilo se na bolove u nozi i liječničkim je pregledom utvrđeno da je riječ o prijelomu noge. Policiji se u međuvremenu jutros, navodno, javila vozačica automobila i nakon razgovora s njom očekuje se rasvjetljavanje slučaja.

Obitelj stradalog dječaka živi u neposrednoj blizini mjesta na kojem se dogodila teška prometna nesreća.

– Nisam bio tu kada se dogodilo, ali su mi ispričali da se sve dogodilo u sekundi. Mali se spustio autom niz nizbrdicu, a iako je teta krenula za njim, to se dogodilo. Slomljena mu je potkoljenica i jako ga boli, tek je ovog trenutka uspio zaspati uz mamu koja je u velikom šoku. Vozačica automobila na sreću nije brzo vozila – rekao nam je stric ozlijeđenog dvogodišnjeg dječaka.

>>Dvije prometne nesreće na istom mjestu u Martinščici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije