Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI NA IZBORE
Povratak na članak

U strankama vide isto: Vlast se valja ulicama i treba je pokupiti. No hoće li birači pohitati na birališta iz izolacije

Pripreme li se dobro, izbori bi trebali biti izjašnjenje o državi, a ne samo o vlasti; o budućnosti zemlje, a ne o njezinoj kontaminiranoj prošlosti; o napretku ljudi, a ne o njihovim frustracijama; o toleranciji u društvu, a ne o starim ili novim animozitetima.

Komentari 4

Avatar 0svetnik Ernesta Fulira
0svetnik Ernesta Fulira
08:49 28.05.2020.

Hoce. Gradjani ce masovno izaci na izbore jer je konacno doslo vrijeme da svi oni koji se ne distanciraju od zlocinacke vladavine SKH i Josipa Broza, dobiju jasnu poruku da su nelegitimni i nepozeljni.

VL
AN
antiekstremist
08:31 28.05.2020.

Galiću jedno je sigurno, od tvojih nadanja nema ništa !

VL
SN
snovakor
08:44 28.05.2020.

Nikada ne čitam ove gluposti i trabunjanja, koja liče totalno na statistiku, koja je i ostaje uvijek samo statistika i ne može se nikada računati na nju ... problem HR naroda je, da masovno ne razumiju Ekonomiju i Politiku i podupiru konstantno nešto ili neku stranku a od te stranke niti ne dobe, ne vide ili nemaju nikakve koristi !! I tako će i ovaj puta biti ... samo onih 10% se od svega toga bogati unutar stranaka i na račun države, pa oni govorili ili ne kako oni rade za nas sve i državu !!

VL
DU
Deleted user
21:08 27.05.2020.

Nakon izbora HDZ i SDP idu u veliku koaliciju

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.