Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

U štrajku 200 radnika bjelovarske Ljevaonice

Ogorčeni time što plaće kasne, dvjesto radnika bjelovarske Ljevaonice od jutos je u štrajku. Traže da im se zaostale plaće isplate čim prije.

Komentari 1

MM
Mladen Miletić
10:05 10.11.2009.

U štrajku 200 radnika bjelovarske Ljevaonice, zašto to ljudi radite pa vaši menađeri su poštenjačine ; Oni ne preuzimaju legalno da ih novinarčić pročita. Evo za ovo im kita . Ovdje nema kontrole i policije i us-kakanja kada se propadaada to je normalno u HR pokrali su oni koji smiju pretvorbariti.... Oni koji dobro posluju te zatvara Hrvatska međunarodno jako ispriznata... Na obični zahtjev samoga EU preko plačenoga novinara

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.