Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobar ulov

U stanu dvojice mladića pronašli 2 kg marihuane vrijedne 30.000 kn

'crna.........07.04.2003. zupanja -pu vukovarsko srijemska-oduzeta droga u zupanji; marihuana i tzv. speed snimio gordan panic'
'gordan panic'
29.09.2012.
u 17:41

Obavljena je pretraga doma i drugih prostorija kojim se koriste osumnjičeni te su policijski službenici pronašli 2063 grama marihuane, 3,4 grama psilocibina, tri mobitela i 5830 kuna

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca u dobi od 26 i 30 godina, zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo zloporabe opojnih droga.   

Temeljem naloga suda, obavljena je pretraga doma i drugih prostorija kojim se koriste osumnjičeni te su policijski službenici pronašli 2063 grama marihuane, 3,4 grama psilocibina, tri mobitela i 5830 kuna. Vrijednost zaplijenjene droge u uličnoj preprodaji iznosi oko 30.000 kuna.    

Nakon provedenog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a protiv njih je podnesena kaznena prijava Državnom odvjetništvu u Zagrebu.

>>U dvorištu uzgajao indijsku konoplju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije