Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesvakidašnje

U središtu Novske pao konj iz svatovske kočije

konj iz kočije
Željko Gašparović
01.05.2010.
u 21:24

Konj je čini se pao od umora jer je svatovsku kočiju vukao čitavo popodne vukao po gradu

NOVSKA – Nesvakidašnja nezgoda u samom središtu Novske. Vozeći svatovsku kočiju pastuh Sokol, vlasnika Mate Stublije, srušio se večeras u prometnom gradskom raskrižju. Dok je ostala svatovska kolona nastavila vožnju, kako ne bi stvarala gužvu, konju je pokušao pomoću vlasnik.

U pomoć su priskočili i okupljeni no tek dolaskom veterinarke, pastuh je nakon polusatne terapije živnuo i teško se uspravio na noge. Veterinarka je dobila pljesak brojnih znatiželjnih šetača. Lakše je ozlijeđen jedan od svatova u kočiji i dok je vlasnik izbjegao komentar, neki od okupljenih kazali su da je konj pao od umora jer su se svatovi vozili cijelo poslije podne po gradu.

Ključne riječi

Komentara 16

BI
bilb
11:10 02.05.2010.

oni su stiskali gas ali nije htio vise ici,vjerojatno su ga punili na ininim crpkama,koji ah ne zelim vrijedati...i konj nije za rad nego da trci po livadama slobodno i bez drugih zivotinja na svojim ledima,ako smo ga koristili prije sada im se zahvalimo na dostojan nacin sto su nam pomogli gdm sjedi u auto i vozi se ako ti je vec to gust,ionako ce se rastati za godinu dana ):)

OB
-obrisani-
00:07 02.05.2010.

Vlasnika konja treba upregnit i nek vuce kola ...Seljacina priglupa...

JA
japa
10:01 02.05.2010.

Ponos i kurčenje je puno puta veće od pameti.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije