Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pošast paljenja kontejnera
Povratak na članak

U Splitu zapaljeno desetak kontejnera za smeće

Pošast paljenja kontejnera u Splitu traje već dulje vrijeme i godišnje ih se spali nekoliko stotina. Ponekad od vatre mogu stradati i oštetiti se i automobili parkirani pored njih.

Komentari 5

SA
samoborka
12:50 27.12.2015.

Kamere i samo kamere po ulicama! Zaboli me briga za tamo neko narusavanje privatnosti! A onda svakog uhvacenog divljaka baciti iza resetaka na barem pola godine i prisiliti ih na drustveno koristan rad taki da ciste gradske povrsine iducih godinu dana pod nadzorom! ionako su nam gradovi i naselja sve puniji smeca zahvaljujuci balkancinama koji bacaju otpad uz ulice, nasipe rijeka i po prirodi!

VL
NA
nasunis
16:40 27.12.2015.

Uhvatiti i kazniti s 6 mjeseci ciscenja ulica u ruzicastom mantili. Poslje posla ili poslje skoke 3 sata dnevno. Tko nece da cisti 3 godine zatvora, bez mogucnosti pomilovanja.

VL
Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
20:45 27.12.2015.

A di je onaj sto nosa kante po Splitu?

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
16:59 27.12.2015.

pozadina priče - koju novinari velikog trgovišća uvijek prešute po naliogu mafije i lopova - je da građane policija ne štiti i huligani su zaštićeni poput ličkih međeda, pogotovo sada kada fimi medija preuzima vlast

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.