Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLITIČKE IGRE

U Splitu se odvija scenarij luđi od Smojina Velog mista, ali politički kaos više nije smiješan

16.04.2022.
u 12:39

U 32 godine Split je promijenio 12 gradonačelnika iz šest različitih političkih stranaka.

Ključne riječi

Komentara 18

BI
billynik
13:16 16.04.2022.

Što moraš imati u glavi da glasaš za ova dva tipa, da ništa drugo o njima ne znaš ova slika dovoljno govori o kakvim je bahatim, narciosoidnim likovima riječ.

ZG
Zeljko Grabar
14:46 16.04.2022.

Ne treba vrijedjati takvim naslovima Smoju jer u Smojino vrijeme se je primitivizam velog mista jos mogao drzati pod kontrolom jer se sve zbivalo u jednoumlju. Ali danas poslije pobjede nad jednoumljem umjesto demokratske vladavine bilo kojim gradom dobili smo bezumlje i cirkus za lahke zarade bez motike. Ovo posebno sad u Splitu dobiva nove dimenzije kad "takozvana inteligencija" koja tako i tako zivi bez konkretnog rada zazeli vecu placu ali i politicku moc. Da me nebi na uskrnu subotu razapeli rekao sam takozvana inteligencija jer razne obitelji Puljic i Raspudic ne smatram produktivnom inteligencijom. Sretan Uskrs svima koji do njega drze.

AF
afer
16:19 16.04.2022.

Ovi naslikani likovi kada bi se popeli na svoj ego i slučajno pali sa njega, dugo bi padali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?