Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez kacige

U Splitu je poginuo 23-godišnji motorist

bomba
Arhiva VL
24.07.2010.
u 14:06

Vozio je kawasaki magistralom. Na ulazu u Split, udario je u zaštitnu ogradu koja razdvaja kolničke trake, a potom i u stupić željezne ograde. Preminuo je na mjestu događaja

Marijan Gostić (23) iz Splita poginuo je u subotu u 2,45 sati u teškoj prometnoj nesreći u Splitu. Vozio je motocikl kawasaki, splitske registarske oznake, jadranskom magistralom iz smjera Stobreča kada je dolaskom na nadvožnjak Visoka iz neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad vozilom. Udario je u zaštitnu ogradu koja razdvaja dvije kolničke trake, a potom i u stupić željezne odbojne ograde. Nije imao zaštitnu kacigu. Preminuo je na mjestu događaja.

Ključne riječi

Komentara 2

MM
Mladen Miletić
18:39 24.07.2010.

Kako izgleda mladi friški organi za presađivanje se dobivaju uglavnom na ovakav način...

OB
-obrisani-
22:45 24.07.2010.

Navodno je vozio preko 200 na sat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije