Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez brnjice

U Splitu doberman ugrizao dvanaestogodišnjeg dječaka

bolnica
02.06.2010.
u 11:19

Psa je na povodcu vodio dječakov susjed, 40-godišnji Edi Š. Kažnjen je sa 700 kuna nakon što su policiju o događaju obavijestili iz splitske bolnice.

SPLIT - Dvanaestogodišnjeg dječaka u utorak je pred zgradom u kojoj živi, u Stepinčevoj ulici u Splitu, za prepone ugrizao doberman. Liječnici splitskog KBC-a ustanovili su kako je 12-godišnjak lakše ozlijeđen i nakon intervencije pušten je kući.

Psa je na povodcu, bez brnjice, vodio dječakov susjed, 40-godišnji Edi Š. Odmah je nazvao dječakova oca i ispričao se. Policiju su o događaju obavijestili iz KBC-a Split, nakon čega je Edi kažnjen sa 700 kuna. Doberman je u vlasništvu njegova brata.

Ključne riječi

Komentara 4

MP
Mr.Pravda
13:19 02.06.2010.

kod nas postoji zakon da psi moraju nosit brnjice,no ne postuje se,sta je kod nas i normalno..evo gdje drzava moze navuc novac,700kuna i izvinjenje nije nista jer da je rastrgao dijete?kako se onda izvinit?

OB
-obrisani-
19:05 02.06.2010.

Yap! Isad će ljubitelji životinja reći da su,naravno ljudi krivi!

MA
MarkoSV
22:38 02.06.2010.

ne...sada ce ljubitelji zivotinja reci da bi trebalo ljude voditi na povodcu pa da vide kako je \"jadnim\" psima....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije