Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skrivao se u Jijoni
Povratak na članak

U Španjolskoj uhićen Srbin s lažnim hrvatskim dokumentima

Bjegunca traže zbog nezakonitog posjedovanja velike količine oružja i eksploziva

Komentari 2

DO
domoslavonac
21:28 21.12.2020.

Ma nece biti bolje,ko poslednji izadje iz zemlje neka ugasi svetlo.

VL
Avatar turskicobane
turskicobane
18:20 21.12.2020.

Pitanje za pravosuđe i policiju : hoćeli tko biti uhapšen i osuđen zbog nestanka bjanko putovnica iz kozulata u Mostaru. Poslje se ispostavilo da ih sve imaju srpski kriminalci , i M. legija. Interesantno da nisu proglašene nevažeće ?! Paa imamo slučajeve da nas " hrvtski građani " prezetiraju po svijetu ! Dali je hrvatsko pravosuđe pokrenulo istragu o nestalom hrvatu sa Bleiburg ,a njegova se putovnica našla u mafijaškom klanu Bojovića. ?! Očito ukazuje da je mladić otet i ubijen. Dosta nam je naših kriminalaca koji nas sramote po svijetu, trebamo još i ovaj ološ vodit pod svoje .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.