Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WHO pojačava nadzor
Povratak na članak

Muškarac iz Španjolske ipak nema marburšku bolest, u Ekvatorijalnoj Gvineji 200 ljudi u karanteni

WHO je rekao da pojačava epidemiološki nadzor u Ekvatorijalnoj Gvineji. Kamerunske vlasti otkrile su dva sumnjiva slučaja marburške bolesti 13. veljače u Olamzeu, općini na granici s Ekvatorijalnom Gvinejom, objavila je dan služba javnog zdravstva u toj regiji. Kamerun je ograničio kretanje duž granice kako bi izbjegao zarazu.

Komentari 3

MI
Mikis
15:39 25.02.2023.

znaci opet eu i zap. drzave imaju otvorene granice i zracne linije zbog radi protocnosti kapitala i turizma prema drzavama koje su u samokaranteni i karanteni od susjednih granicnih drzava. nema nam spasa

VL
WT
WTF!
19:22 25.02.2023.

WHO - globalna samoizabrana zdravstvena organizacija čija kuhinja nas uredno časti koronom,maskama,covid putovnicama,majmunskim boginjama,ptičjom gripom,marburg virusom,mRNA cjepivom....Kaj sljedeće na redu,nekakav vanzemaljski virus?!?

VL
LI
liliZG
17:21 25.02.2023.

koje nije pobio korona virus , imaju šanse sa marburškim...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.