Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIO OPEKLINE
Povratak na članak

Maloljetnik se penjao po vagonima u Slavonskom Brodu, udarila ga struja: 'U teškom je stanju'

Prema neslužbenim informacijama, sve je posljedica nestašluka dvojice 15-godišnjaka - penjanja po vagonima

Komentari 11

MT
makan tahi
08:28 09.04.2023.

svakih cca godinu dana jedan se izroštilja

VL
DU
Deleted user
01:22 09.04.2023.

Parkour tramvaj hž25 000 volti, mladima treba objasniti da postoje u životu rizici koji se - ne isplate.

VL
SA
sargu123
22:29 08.04.2023.

Nakon takvog udara sigurno ostaješ teški invalid. Ako preživiš.

VL
BL
blackeder2022
22:22 08.04.2023.

Nažalost gledajući unazad 5 godina to je već sigurno 3-4 slučaj ljudske gluposti motivirane ili internet portalima ili psihičkom rastrojstvu.Normaln čovijek što ima raditi na kvovu vagona?Ako ne popravlja ili kontrolira, ništa.Ali za selfi da postaneš "faca" tj. Iz vlastotog hira,e to da.Naj gore ke sad rodbini i istinskim prijatelja,jer zo ovi s selfi forumima niti su prijatelji,a niti ih briga.

VL
DU
Deleted user
06:48 09.04.2023.

Nije mi jasno zašto to rade. Da li je razlog neznanje, razbibriga, dosada ili su svjesni ali misle da se baš njima neće ništa dogoditi. Sve je to nešto čudno. Tako baš nepromišljeni nismo bili. Je, znali smo se i potući kao djeca ali isključivo zbog zavade i nikad iz obijesti i to jedan na jedan a nakon toga mir i zajedno idemo iz škole. Danas koliko vidim skupi se ekipa i ajmo iz dosade ili obijesti na vagone ili ajmo nekog izmlatit ili ajmo ukrast tramvaj ili ajmo. Kao da žive napola u ovom svijetu i da su im otupili prirodno obrambeni mehanizmi i osjećaji. Nisu valjda nikad dobili od roditelja flisku pa ne znaju kako bol boli

VL
DU
Deleted user
14:51 09.04.2023.

Ma nekako mi se ne čini kao neznanje jer tko to još nije čuo ili ne zna da je opasno po život penjanje na vagone?! Bez obzira zna li ili ne koja opasnost prijeti čuli su sigurno da je opasno a i infrastruktura koliko god ju blatili opravdano zbog zapuštenosti i uslijed toga malih brzina postavila je znakove upozorenja na dosta mjesta. Tako je i sa cestovnim prijelazima. Budali ne bi bilo dovoljno ni da se čelična pločevina spusti preko cijele ceste, on bi nekako pokušao prijeći pa onda narod prigovara bila su samo svjetla bez polubranika. Gdje imaju polubranici tu se zaobilaze na veliko.gdje ima samo STOP i Andrijin križ tu se znak ignoria. Gdje su samo svjetla i zvono tu se ni to ne poštiva. U čemuili u kome je onda problem,!

VL
Avatar Nick2k
Nick2k
07:00 09.04.2023.

Neznanje je problem. Vecina roditelja ne zna za rizike koje nosi priblizavanje 25kV. Roditelji bi trebali djeci objasniti da ce se idar dogoditi i bez dodirivanja vodica te da su i sajle koje drza naponi vod i idu prema stupovimaa pod naponom. Dakle penjanje na stupove ili vagone je siguran put do udara.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.