Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
četiri maloljetne

U sedam dana prijavljen nestanak 10 osoba. Znate li gdje su?

nestali, Anamarija Knežević
Foto: nestali.hr
1/8
01.08.2014.
u 10:07

Policija još uvijek traga za Dinkom Golemom, Jelenom Jurković, Milanom Novakovićem, Anne-Cecile Pinel, Ivanom Adamović, Mirkom Adamovićem i Vinkom Trstenjakom koji su nestali prošlog tjedna

U proteklih tjedan dana nestalo je 10 osoba od kojih su četiri maloljetne. Od 13 nestalih osoba prošlog tjedna, pronađeno ih je šest. Policija još uvijek traga za Dinkom Golemom, Jelenom Jurković, Milanom Novakovićem, Anne-Cecile Pinel, Ivanom Adamović, Mirkom Adamovićem i Vinkom Trstenjakom.

Ivana Barušić (15) nestala je u nedjelju u Bedekovčini. Visoka je 170 centimetra, ima crnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Udaljila se iz Aleje Dragutina Domjanića u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Irena Čulinović (25) nestala je u četvrtak iz Vinogradske ulice u Zagrebu. Irena ima mali nos i ovalno lice. U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu majicu  tankih naramenica i crne tajice, a nosila je bež torbicu.

Kristina Kelemen (16) nestala je istog dana u Zagrebu. Posljednji put uočena je u ulici Svetog Mateja. Visoka je 165 centimetara i ima crnu kosu. U trenutku odlaska bila je odjevena u sivu majicu, tajice i tenisice.

Ivica Jagar (47) posljednji put viđen je u ulici Hadžići u Zagrebu. Bilo je to u utorak. Ivica je visok 180-185 centimetra, ima sijedu kosu, smeđe oči, okruglo lice i jače je tjelesne građe. U trenutku odlaska bio je odjeven u smeđu jaknu, traperice i tenisice.

Katarina Ključević (58) nestala je u ponedjeljak s adrese Livade u Slobodnici (Sibinj). Katarina je visoka 178 centimetara, ima kestenjastu kosu i kestenjaste oči te je jače tjelesne građe. U trenutku odlaska bila je odjevena u crne hlače, bijelu košulju i cipele, a sa sobom je ponijela crveni novčanik.

Anamaria Knežević (17) nestala je u utorak iz ulice Svetog Mateja u Zagrebu. Anamaria  je visoka 165 centimetara, ima poludugu plavu kosu dok je polovica glave obrijana na ćelavo te je srednje tjelesne građe. U trenutku odlaska bila je odjevena u svijetlu majicu kratkih rukava, traperice i tenisice.

Boro Ladan (41) nestao je iz Bjelovara,. Posljednji put viđen je u srijedu u ulici Milana Šufflaya. Boro je visok 183 centimetra, ima kestenjastu kosu i srednje je tjelesne građe. U trenutku odlaska bio je odjeven u plavu majicu kratkih rukava i plavu trenirku s bijelim crtama. Nosi tamne naočale i koristi bijeli štap.

Rene Levec (21) udaljio se u ponedjeljak s adrese Baranovićeva u Zagrebu i od tada mu se gubi svaki trag. Rene je visok 184 centimetra, ima smeđu kosu i srednje je tjelesne građe. U trenutku odlaska bio je odjeven u tirkiznu majicu, crne traperice i crne tenisice.

Dario Radelić (15) nestao je u Ivancu prošlog petka.Udaljio se s adrese Pahinsko u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska. Visok je 155 centimetra, ima crnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Emanuel Rep (18) također je nestao u Ivancu iz iste ulice, ali dan kasnije. Emanuel  je visok 170 centimetara, ima kestenjastu kosu, zelene oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Ako ste vidjeli neku od nestalih osoba, posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

Komentara 1

ZR
Zrakomlat
10:59 01.08.2014.

ramush haradinaj i hashim taci znaju, zovite luke drac i valonu a potom aeredrom tirana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije