Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zastupnici hdz-a
Povratak na članak

U Saboru traže smjenu Josipa Salapića iz DSV-a

Josip Salapić promijenio je stranku nakon parlamentarnih izbora, i već prvi dan što je ušao u HDSSB, dok je još uvijek bio član DSV-a, zatražio je da hrvatski sudovi i pravosuđe trebaju preispitati presudu Branimiru Glavašu.

Komentari 5

OB
-obrisani-
15:24 14.06.2012.

U Saboru traže smjenu Josipa Salapića iz DSV-a +++++++++++ Možda ga treba smjeniti, ali svakako ne prije nego se iz DSV-a smjene/izbace likovi poput Uzelca, Mrčele, Leke, pa čak i druga Marijana ...

VL
LI
linalena
16:43 14.06.2012.

Osoba koja ne priznaje hrvatsko pravosuđe, ne smije biti u DSV-u.

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
21:38 14.06.2012.

je li ono pravosuđe koje ne uhićuje osumnjičenike sa međunarodne tjeralice za organizaciju i počinjenje zločina u stranoj zemlji , niti ih procesuira na sudovima u hrvatskoj ? tko može imati povjerenje u one koji uništavaju ljude na lažnim suđenjima iz tzv viših interesa ? ili one koji legaliziraju agresore koji su najtežim topničkim i raketnim oruđem uništavali gradove i naselja u hrvatskoj ?

VL
LI
Livi
22:43 14.06.2012.

Kako mozemo imati povjerenje u Drzavno odvjetnistvo koje ne suraduje s medunarodnim pravosudnim organima kao sto je to u slucaju J.Perkovica koga kao osumnjicenika trazi njemacko pravosude za organiziranje ubojstava hrvatske emigracije?

VL
OB
-obrisani-
09:53 15.06.2012.

14.06.2012. u 16:43h linalena: Osoba koja ne priznaje hrvatsko pravosuđe, ne smije biti u DSV-u. ***** A osobe koje ga vraćaju u komunizam, po tvome smiju biti u DSV-u! I ovaj na koga misliš ne priznaje sudstvo u Hrvatskoj, a a ne hrvatsko sudstvo i to mu je više nego pozitivno, posebno što se potomci "antifašista" i Srba nalaze u DSV-u !!!!! Inače ako ne znaš, a većina neuke ljevičarska gamad ne zna, veliika je razlika između sudstva i pravosuđa i DSV nema nikakve veze sa pravosuđem, iako nakon ustvanih izmjena koje je SDP-ov šljam izveo u mandatu iz 2000. godine veliki utjecaj na nezavisnot sudstva ima i izvršana i zakonodavna vlast, pa zato u današnjoj situaciji ovom "antifašisitčkom" ološu i odgovara da su i u DSV u većini ! BTW: Potraži "stručne" radove profesora Pravnog fakulteta koji je i član DSV, pa će čak i glupači kakva si ti nešto biti jasnije, bez obzira što ćeš svršavati od sreće, kako je i u tom segmentu RH sje*bana ! Zatim Mrčela koji je prije pravomoćnosti svoje sramne presude Norcu preko noći postao sudac Vrhovnog suda i danas to sudačko smeće koje nije na razini suca za prekršaje sjedi i u DSV-u ? Hoćeš još ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.