Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRGOVINA LJUDIMA
Povratak na članak

U Rumunjskoj nalazili žrtve za posao u Velikoj Britaniji pa ih tjerali da rade besplatno

Nakon što bi žrtve bile dopremljene u Veliku Britaniju, njihovi uzničari bi ih tjerali na besplatni rad, a poslove su dogovarali s velikim brojem tvrtki u Velikoj Britaniji, kao što su praonice automobila, tvornice i  tvrtke koje su zapošljavale radnike na minimalcu

Komentari 3

WT
WTF!
10:01 04.05.2022.

Ima toga i po Italiji,Španjolskoj.... EU bi bilo pametnije da se detaljnije informira i napravi nekaj konkretno po tom pitanju. Izrabljivanje radne snage,problem 21.stoljeća koji se trpa pod tepih.😡

VL
XA
xaron
23:04 04.05.2022.

Ruminjska nikad nije trebala biti primljena u EU, jer nije ispunjavala potrebne uslove. Dok su nama trażili dlaku u jajetu , njih su expresno primili ( kao iBugarsku ) bez ikakvih provjera, a razlog za takav prijem je bio preuzimanjenje kontrole nad dijelom Crnog Mora.

VL
Avatar VećaBudala
VećaBudala
08:56 04.05.2022.

Kakvi su to poslodavci koji nisu skužili da im nekakvi ljudi rade na crno?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.