Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEDNOSTI PREKO MILIJUN EURA

U Rijeku stigla nova pošiljka opreme: 11 kontejnera sa zaštitnim odijelima i nazuvcima

Foto: Vlada RH
1/3
18.02.2021.
u 11:29

Robu je Vlada komercijalno nabavila od kineske kompanije MEHECO

Brodom CMA CGM Corneille u Rijeku je dopremljena nova pošiljka zaštitne opreme potrebne za nastavak suzbijanja epidemije koronavirusa, piše u priopćenju Vlade Republike Hrvatske.

Ovaj put je u Hrvatsku stiglo jedanaest kontejnera mase oko 87 tona, a u pošiljci se nalazi 487.200 komada zaštitnih odijela te 1,175 milijuna komada nazuvaka. Ukupna vrijednost robe je 1,137.466 eura.

Robu je Vlada komercijalno nabavila od kineske kompanije MEHECO, putem Ravnateljstva za robne zalihe Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja i u suradnji s Veleposlanstvom Republike Hrvatske u Pekingu.

Uz logističku pomoć Hrvatske vojske, zaštitna oprema će do kraja ovog tjedna biti dostavljena u skladište Ravnateljstva civilne zaštite u Jastrebarskom.

Pogledajte kako se pripremala spektakularna izložba "Hrvatska svijetu"!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije