Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rusi se izjasnili:
Povratak na članak

U Putina vjerujemo, strah nas je NATO-a i inflacije

Američki Pew Research Center donosi opsežnu anketu o tome što ruski građani misle o vladi, politici i ekonomiji.

Komentari 2

JE
Jevco
09:06 25.08.2018.

ni ameri nisu nista posteniji skupa sa englezima lopovi lazovi da nije rusa svi bih mi vracali dugove amerike

VL
BR
brojevi
13:50 23.08.2018.

Četiri petine rusa smatra da je NATO savez prijetnja za njihovu zemlju! Sasvim opravdano razmišljanje jer bez NATO-a ruska memorandumska politika već bi odavno gospodarila mlitavom i anemičnom Europom. Štih proba bila je Ukrajina nakon detronizacije proruskog prevaranta i lopovava Janukovića. Posljedice svi znamo; Rusi pod sankcijama sa NATO savezom na grbaći. Putin sigurno nije loš predsjednik ali previše je zinuo na početku karijere i sad je u prilici da se maskira u janjeću kožu nebi li omekšao stajališta Zapada bar što se tiće otetih dijelova Ukrajine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.