Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNAD MARINE

Vrtoglave cijene kvadrata luksuznih apartmana na atraktivnoj lokaciji u istri: Iznosi idu do 7500 eura!

Pula: Privezani brodovi u marini Veruda
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/3
23.03.2023.
u 15:39

Investitor Mario Jašarević potvrdio je kako planira podići ukupno pet zgrada, a građevinske dozvole odobrene su zasad za dvije zgrade

Radovi u pulskoj Tehnomontovoj marini Veruda u punom su jeku, a a uskoro će na toj lokaciji biti dovršeni luksuzni apartmani. Investitor Mario Jašarević potvrdio je kako planira podići ukupno pet zgrada, a građevinske dozvole odobrene su zasad za dvije zgrade.

''Građevinske dozvole za zgrade A i B su dobivene i trenutno se gradi na katastarskoj čestici broj 4739/1 iznad Tehnomontove marine Veruda, na vrlo atraktivnoj lokaciji s pogledom na pulsku Verudelu, Fratarski otok i otvoreno more'', kazao je, prenosi Glas Istre.

Još prije godinu i pol Jašarević je najavio kako će svaka zgrada imati tridesetak apartmana, a cijena kvadrata trebala je iznositi oko 3.600 eura bez, odnosno 4.500 eura s PDV-om. Ipak, zbog poremećaja na tržištu cijena se korigirala pa će tako kvadrat iznositi od 5.000 do čak 7.500 eura. -  ovom trenutku ne postoji ljepša lokacija na kojoj radimo i zbog tog razloga je takva cijena, a vjerujem da će se s tim složiti svi, pa i budući kupci - govorio je ranije investitor.

>> VIDEO Brod se prekrenuo u brodogradilištu u Škotskoj: 25 osoba ozlijeđeno

Ključne riječi

Komentara 1

SA
Sarkastičar
13:17 23.03.2023.

Pričekat ću cijenu 10.000€, sve ispod toga je loše kvalitete i fušeraj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije