Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
plakat srpskog narodnog vijeća

U Puli na jumbo plakatu koji promiče nacionalne manjine osvanule uvredljive poruke

Pula: Uvredljive poruke na plakatu kojima se promiču prava manjina
Foto: sasa miljevic
1/2
16.03.2023.
u 15:53

Na jumbo plakatu je natpis "Ćirilica je pismo zaštitnika Europe Ćirila i Metoda" Srpskog narodnog vijeća.

U Puli su danas na jumbo plakatu koji promiče prava nacionalnih manjina osvanule uvredljive poruke. Naime, na jumbo plakatu je natpis "Ćirilica je pismo zaštitnika Europe Ćirila i Metoda" Srpskog narodnog vijeća, a preko plakata je sprejom napisano: "Mrš! Jedi go*na!!" 

VIDEO: Amerikanci objavili snimku udara ruskog aviona u američki dron

Komentara 4

MI
Mikis
18:09 16.03.2023.

svojatanje cirilicnog pisma na balkanu i svojatanje ostavstine dva topla brata starokrscana koji su prije crkvenog raskola sirili upotrebu materinjeg pisma i jezika u vjeri unutar svih slavenskih naroda svijeta je klasicni bezobrazluk od strane snv kao i svojatanje antifasisticke borbe i partizana od strane onih koji su 45. debelo mijenjali odore pod pritiskom. naravno da je reakcija takva kakva jest. cudo da nije netko dodao da je bosancica (hrv. cirilica) starija od ove cirilice koja se promučuje pred svitom zbog zabrane koncerata cajki u Puli

Avatar gorilla_glue
gorilla_glue
18:19 16.03.2023.

opet kriskom limuna na pupovca, doklen tako?? cisti rasizam!

SP
silvano.pilar1
18:59 17.03.2023.

Ovo nije napisao neki domaci, Istrijan ili Istranin ( ja nemam problema s time, samo sto ja sebi dajem pravo da se nazivam Istrijanom a drugi kako zele), nego neki "furest" ( dosljak ili doseljenik) i treba ga pronaci i pokazati mu put Ucke, zapravo s druge strane. Jer, Istrijani su se odrzali do danas, samo zahvaljujuci druzeljublju i suzivotu, na nacin da svi uzivaju ista prava ako prihvacaju razlicitost i suzivot. A taj jedan jadnik i budala, rasista, neka trazi za sebe sredinu sa kojom ce dijeliti svoje bolesne rasisticke ideje. Istra nije za takve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije