Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozlijeđen mladić

U prtljažniku mu eksplodirala plinska boca za kampiranje

hitna pomoć
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
11.01.2015.
u 13:08

Riječ je o manjoj boci, kapaciteta tri kilograma, kakve se koriste za podgrijavanja prilikom kampiranja.

U Beletincu u Varaždinskoj županiji u subotu navečer ozlijeđen je 23-godišnjak koji je stajao pored automobila u trenutku kad je u vozilu eksplodirao plin.

Automobil u vlasništvu njegova oca (47)  bio je parkiran u dvorištu njihove obiteljske kuće, a policijski očevid je pokazao da je propustio ventil plinske boce koja se nalazila u prtljažniku.

Riječ je o manjoj boci, kapaciteta tri kilograma, kakve se koriste za podgrijavanja prilikom kampiranja. Iz nje je istekla veća količina te je nastala eksplozivna smjesa.

Eksplozija je, kaže policija, nastala "uslijed djelovanja otvorenog plamena". Detalji još nisu poznati jer je opečeni 23-godišnjak, koji je ujedno i jedini svjedok eksplozije, u bolnici te s njim još nisu obavili razgovor. No pretpostavlja se da je riječ o cigareti ili upaljaču.

Mladić je, kako neslužbeno doznajemo, za sad izvan životne opasnosti.

>>Dvoje lakše ozlijeđeno u eksploziji na javnim radovima

Komentara 2

DU
Deleted user
15:06 11.01.2015.

Ako je što eksplodiralo, onda to ni u kojem slučaju nije bila plinska boca nego plin u toj boci. Kako se čini, proći će još desetljeća dok hrvatski novinari budu počeli shvaćati ono o čemu pišu. Tja, kaj se more. Površnost je naša sudbina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije