Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U POTRAZI

U proteklih 7 dana nestalo 12 osoba. Jeste li ih vidjeli?

nestali
Foto: NENO
1/10
10.10.2014.
u 10:20

Od pet osoba koje su nestale u prethodnom sedmodnevnom razdoblju pronađene su dvije

Nacionalna evidencija nestalih osoba (NENO) objavila je novi popis osoba koje su nestale u proteklih sedam dana.

Od pet osoba koje su nestale u prethodnom sedmodnevnom razdoblju pronađene su dvije, a policija još uvijek traga za Romanom Sarah Dražić, Renatom Gašparom i Monikom Mihalinec.

Ove su osobe nestale u proteklih sedam dana. Ako ste vidjeli neku od njih, možete posjetiti njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, nazvati broj 192 ili se javiti u najbližu policijsku postaju.

Denis Ajdezi (17)

Mjesto i datum nestanka: Split, 7.10.2014.

Opis: Denis Ajdezi (17) visok je 175 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe.

Denis se u utorak, 7. listopada, udaljio s adrese u Splitu, Sarajevska, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u plavu majicu kratkih rukava, tri-četvrt hlače i crne tenisice.

Branko Bajzec (41)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 7.10.2014.

Opis: Branko Bajzec (41) visok je 175 centimetara, ima kestenjastu kosu, smeđe oči i jače je tjelesne građe.

Branko se u utorak, 7. listopada, udaljio s adrese u Zagrebu, Ulica Jasmina, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Josipa Babić (14)

Mjesto i datum nestanka: Slavonski Brod, 7.10.2014.

Opis: Josipa Babić (14) visoka je 165 centimetara, ima kovrčavu crnu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe.

Josipa se u utorak, 7. listopada, udaljila s adrese u Slavonskom Brodu, Eugena Kumičića, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Petar Budimir (60)

Mjesto i datum nestanka: Sikirevci, 7.10.2014.

Opis: Petar Budimir je visok 176 centimetara, ima prosijedu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe. Nosi brkove.

Petar se u utorak, 7. listopada, udaljio s adrese u Sikirevcima autobusom u Slavonski Brod te mu se od tada gubi trag., U trenutku odlaska bio je odjeven u crne traperice, crveni džemper i crne cipele.

Foto: NENO

Josip Horvat (56)

Mjesto i datum nestanka: Glogovac, 6.10.2014.

Opis: Josip Horvat (56) je visok 190 centimetara, ima ravnu sijedu kosu, smeđe oči, četvrtasto lice i srednje je tjelesne građe.

Josip je u ponedjeljak, 6. listopada, otišao s adrese u Glogovcu, Koprivnička bb, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven.

Dejan Jelinić (15)

Mjesto i datum nestanka: Osijek, 7.10.2014.

Opis: Dejan Jelinić (15) je visok 178 centimetara, ima smeđu kosu s plavo obojenim šiškama, smeđe oči i srednje je tjelesne građe.

Dejan se u utorak, 27. listopada, udaljio s adrese u Osijeku, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Valentino Jukić (17)

Mjesto i datum nestanka: Lug Samoborski, 5.10.2014.

Opis: Valentino Jukić (17) je visok 190 centimetara, ima smeđu kosu, kestenjaste oči i srednje je tjelesne građe.

Valentino se u nedjelju, 5. listopada, udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven.

Dragica Kutle (68)

Mjesto i datum nestanka: Karlovac, 9.10.2014.

Opis: Dragica Kutle (68) je visoka 155 centimetara, ima ravnu crnu kosu, male kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Dragica se u četvrtak, 9. listopada, udaljila s adrese u Karlovcu, Kralja Zvonimira, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u sivo-crnu majicu, donji dio crne trenirke i svijetloplave šlape.

Foto: NENO

Andrej Mihić (15)

Mjesto i datum nestanka: Lug Samoborski, 5.10.2014.

Opis: Andrej Mihić (15) je visok 165 centimetara, ima smeđu ravnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Andrej se u nedjelju, 5. listopada, udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Napomena: Fotografija je snimljena 2010. godine.

Viktor Ožeg (23)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 3.10.2014.

Opis: Viktor Ožeg (30) je visok 175-180 centimetara, ima smeđu kosu i plave oči.

Viktor je u petak, 3. listopada, biciklom "Husar" otišao s adrese u Zagrebu, Milovana Kovačevića, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u maslinastu jaknu, crnu Nike trenirku i crvene tenisice.

Zoran Ružman (43)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 4.10.2014.

Opis: Zoran Ružman (43) je visok 176 centimetara, ima kestenjastu kosu i svijetloplave oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Zoran se u subotu, 4. listopada, udaljio s adrese u Zagrebu, Brazilska, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u sivu jaknu s kapuljačom, donji dio plave trenirke, crne tenisice, dok je preko ramena nosio manju torbu.

Sanela Zahirović (14)

Mjesto i datum nestanka: Rijeka, 7.10.2014.

Opis: Sanela Zahirović (14) visoka je 165 centimetara, ima smeđu kosu, velike kestenjaste oči, okruglo lice i jače je tjelesne građe.

Sanela se u utorak, 7. listopada, udaljila s adrese u Rijeci, Vukovarska, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crveno-ružičastu majicu, traperice i crvene tenisice.

>> U proteklih tjedan dana nestalo 5 osoba

>> Šest novih nestalih osoba u tjedan dana, među njima i jedna maloljetnica

Komentara 1

MX
Mister X
10:31 10.10.2014.

U proteklih 7 dana nestalo 12 osoba. Jeste li ih vidjeli? Ne Ako niste znali saznajte ovo je istina .... Ali smo br 1 u EU i po broju stanovništva gdje djeca i ljudi - nestaju ... Prvi smo irvi smo i još po nečemu a to je po organima za presađivanje i presađenim organima , koje koristimo tako da ih imamo i za izvoz u EU na veliko. Ništa ja tu ne tvrdim samo dva podatka o prvom mijestu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije