Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

U pravu su i Josipović i HDZ, ali što je tu novo!?

Nije li predsjednik Josipović imao ozbiljnijih povoda za sazivanje tijela od dokazane strateške važnosti kakvu ima Vijeće za nacionalnu sigurnost

Komentari 13

AM
ameris
13:07 04.03.2014.

Način na koji Josipović postane biti u pravu je najjednostavniji i bez ikakvog rizika po njega i partiju.On vrlo suptilno marginalizira bitne stvari,dok na nebitne troši svoje vrijeme a naš novac na ,vrlo skupu , svekoliku logistiku.I onako opskurdne ustavne ovlasti Predsjednika,Josipović je relativizirao do karikaturalnih opcija.Nadati se ,da mu je,kao ljevičaru,ostalo tolerancije za prosječnu moć razlučivanja dobrog i zla kod običnog čovjeka.

VL
Avatar uussuu
uussuu
13:03 04.03.2014.

Josipoviću, odričeš li se komunističke partije i svih zala svojega oca u ime partije?!?! Ne odričem! Kaže Josipović i zapošljava u svom uredu najutjecajnijeg Srbina, kojeg Srbija svrstava u 10 najmoćnijih Srba u svijetu, a sve do nedavno s tom Srbijom bili smo ratu i pobijedili ju. Trenutno je tužimo za genocid. Dakle, Josipović nije nikakva opozicija svom komunističkom ocu, on je samo izravnao očne kapke i nastavlja s ćaćinom pričom.

VL
AN
ANM
13:44 04.03.2014.

Ništa novo ! Predcednik i dalje radi protiv države !

VL
GU
gustirna
14:38 04.03.2014.

na sva ova pitanja odgovorio je jucer na vladinoj tv novinar goran malic ali to mediji namjerno ne prenose vec samo izjave osvetnika sa iblera i pantovcaka.a nas i kao i malica zanima kaju provjeru je prosao josipovic,milanovic,pusic,ranko ostojic,sime lucin,perkovic junior,dejan jovic,vrabec,loncar

VL
DU
Deleted user
14:05 04.03.2014.

Kad ode ovaj predsjednik i premijer biti će nam puno bolje !

VL
AS
asi2013
17:45 04.03.2014.

Gora je stvar u uredu držati ljude, mlađeg Perkovića, koji je bespravno išao u Beč nagovarati Zagorca i izazvao je skandal, jer to nije imao pravo. ili Dejana, koji bezobrazno komentira knjigu koja je protiv naše države i Srbin je. Tko je kriv za nastup engleskog odvjetnika, da je JNA ili Srbija mogla možda spriječiti krvoproliće u Hrvatskoj. A Srbija i JNA su daleko glavni činioci i agresori i u Hrvatskoj i u BiH. Ovo je izdajnički i u startu postavljena teza za Sud. koja je lako dokaziva i objašnjava situaciju i raspored snaga u Hrvatskoj.

VL
Avatar Remetiinec
Remetiinec
13:22 04.03.2014.

U Pripremi je Koalicija HDZ & SDP koja će sretno vladati Hrvatskom do kraja čovjećanstva,,,na radost bjednog pućanstva koji već punih 7 godina kopa po smeću u potrazi za Hranom

VL
SO
Somelier
08:46 05.03.2014.

Izgubili smo cijelu avijaciju jer se migovi nalaze u Ukraini na remontu i to na prvoj liniji bojišnice i još se znade da i bez te trenutne situacije Ukrainci nisu bili sposobni napraviti remont i zamisli nitko ne saziva Vijećee za nacionalnu sigurnost. Na sve strane šuplji smo kao sito. Bolje ne spominjati Sašu Perkovića i Dejana Jovića.

VL
PA
paprikaš
09:23 05.03.2014.

Tiha voda brege dere toliko o josipoviču

VL
AR
arjavas
18:34 04.03.2014.

A dali bivši "udbaš" može biti pomočnik ministra obrane republike Hrvatske i glavni obavještajac u RH , odnosno čovijek od največeg povjerenja Tuđmana i Šuška ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.