Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U povijest nabacaju podatke i onda se čude da klinci ne znaju je li Tito bio ustaša ili partizan...

Zagreb: Priprema ispita za državnu maturu u Nacionalnom centru za vanjsko vrednovanje obrazovanja
Matija Habljak/PIXSELL
09.06.2023. u 10:30

Nismo društvo doista nepismenih, jer svi znamo natipkati poruku, ispuniti listić u kladionici; ne, mi smo društvo faktički nepismenih koji ne znaju napisati ništa duže od mrzilačkog komentara na internetu

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
16:31 09.06.2023.

Nije lako objektivno valorizirati lik i djelo pokojnog Josipa Broza. Nije lako, ali moglo bi se. U tom opisu navele bi se obje strane medalje. Puno dobrih stvari koje je učinio, ali i puno loših. A problem s našim povjesničarima jest njihova isključivost ovisno o političkim stajalištima.

MM
MMarko657
11:55 09.06.2023.

Definicija "školstva" enciklopedija.hr "školstvo, skup odgojno-obrazovnih institucija neke zemlje; obuhvaća škole različitih razina i vrsta te druge obrazovne ustanove. Školstvo neke zemlje odraz je njezinih kulturnih, političkih i gosp. prilika i ovisno je o zatečenom stanju, ali i razvojnim ciljevima društva koji se ugrađuju u škol. programe. ..." Zanimljivo bi bilo znati koji dio skupa odgojno-obrazovnih institucija stoji na putu pričanju, čitanju i pisanju djece u Hrvatskoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije