Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otočac

U potrazi za napadačima na sina, pijan napao i policiju

policija
VL FOTO
10.09.2012.
u 15:49

Pod utjecajem 2 promila alkohola napao je muškarca, prijetio ženi i sinovima, bježao policiji koju je i napao

Prijavu zbog više kaznenih djela zaradila su dvojica muškarca koja su u nedjelju na području Otočca, zbog tučnjave koja se dogodila večer prije, krenula u osvetnički pohod.

Naime, 49-godišnjak i 38-godišnjak s područja Otočca sumnjiče se za kazneno sprječavanje službene osobe u obavljanju službene dužnosti, dok 49-godišnjaka terete za kaznena djela prijetnje i pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda, a 38-godišnjaka za kazneno djelo uništenja i oštećenja tuđe stvari.

Pod utjecajem dva promila alkohola, 49-godišnjak je u jednom otočkom trgovačkom centru na radnom mjestu fizički napao 24-godišnjeg mladića iz Sinca, nakon čega je s 38-godišnjakom otišao u Sinac. Pred jednim ugostiteljskim objektom napao je 56-godišnjaka kojeg je drvenim predmetom udario u glavu, nakon čega je muškarac izgubio svijest. Zadobio je lakše tjelesne ozljede.

U to isto vrijeme 38-godišnjak je unutar objekta rušio piće i pepeljare sa stolova, oštetivši stol i ulazna vrata. 49-godišnjak je prijetio vlasnici lokala i njenim sinovima, a jednog od njih je i tražio.

Povod ovim napadima navodno je tučnjava koja se dogodila večer prije kada su dvojica napala 20-godišnjaka iz Zagreba, sina 49-godišnjaka.

Napadači su se odvezli automobilom BMW riječkih registracijskih oznaka, a za njima je krenula i policija. 49-godišnjak, koji je bio za upravljačem, pokušao je pobjeći policiji, no ona ih je zaustavila u Ličkom Lešću. Dvojac je napao i policiju, a zbog toga su nad njima upotrebljena sredstva prisile. Obojica su odvedena pritvorskom nadzorniku, a slijede i prijave državnom odvjetništvu. Protiv 49-godišnjaka bit će podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu zbog napada na 24-godišnjaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije