Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONUDA POSLOVA

U potrazi ste za poslom? Zaposlenike traže Pliva, Le Meridien Lav, Manpower...

posao
Pixabay/Ilustracija
13.06.2023.
u 11:54

Provjerite što se ovoga tjedna nudi na tržištu rada

U suradnji s portalom posao.hr donosimo vam aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi novih 10 poslovnih prilika za prijavu s njihovom mogućnosti brze prijave. Sretno!

Samoborska craft pivovara Razum zapošljava Konobara (m/ž) u caffe-u. Mjesto rada je Samobor. U opisu posla nalazi se posluživanje pića, postavljanje stolova, zaprimanje narudžbi ispostavljanje računa i naplata usluga. Poslodavac nudi dodatno usavršavanje, mogućnost za napredovanjem i rad u samom srcu grada. Prijaviti se možete do 21.06.2023. putem linka.

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava na poziciji Specijalist financijskih operacija sa znanjem ruskog jezika (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 30.06.2023. Poslodavac nudi suradnju s vrhunskim stručnjacima iz brojnih područja, rad u inovativnoj i poticajnoj okolini i pristup najsuvremenijoj opremi i tehnologiji. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Jurko usluge d.o.o. zapošljava na poziciji Spremač / perač posuđa (m/ž) u Zagrebu. Posao se obavlja 6 dana u tjednu u smjenama. Poslodavac nudi topli obrok te plaću od 1 050€ neto. Možete se prijaviti do 19.06.2023. putem brze prijave.

POVEZANI ČLANCI:

Cortina d.o.o. zapošljava Prodavača u vrtnom centru (m/ž). Mjesto rada je Čavle, a prijave se zaprimaju do 21.06.2023. U opisu posla nalazi se prodaja robe iz asortimana te svakodnevna komunikacija s kupcima. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Bio Technology and Genetics d.o.o. zapošljava Stručnog suradnika u prodaji (m/ž). Mjesto rada uključuje Zagreb i cijelu Hrvatsku, a prijave se zaprimaju do 19.06.2023. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, službeni mobitel, laptop i automobil, stimulativna primanja i povremeni rad od kuće. Prijavite se putem linka.

Le Meridien Lav, Split zapošljava Konobara na doručku - Servira (m/ž) u Splitu. Prijave se zaprimaju do 30.06.2023. Traže se dinamične i visoko motivirane osobe koje poznaju engleski jezik, a po mogućnosti i više stranih jezika. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Ancient Tours d.o.o. zapošljava Licenciranog turističkog vodiča (m/ž) na engleskom jeziku. Mjesto rada je Split. Posao uključuje vođenje turističkih tura po centru grada Splita. Možete se prijaviti do 30.06.2023. putem brze prijave.

B for Business d.o.o. zapošljava na poziciji Radnik u proizvodnji (m/ž) u Velikom Trgovišću. Prijave se zaprimaju do 30.06.2023. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno, bonuse za ostvarene rezultate, natprosječnu plaću, osiguran smještaj i naknadu za topli obrok. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

POVEZANI ČLANCI:

Manpower traži Operatera završne dorade proizvoda (m/ž) u Ludbregu. Poslodavac nudi stimulativna primanja, troškove prijevoza podmirene u potpunosti, isplatu naknade za topli obrok, besplatno korištenje teretane i plaćen dopust za važne životne situacije. Prijavite se do 30.06.2023. putem portala.

Athena d.o.o. zapošljava Bravara (m/ž). Mjesto rada je Varaždin. Prijave se zaprimaju do 07.07.2023. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, puno radno vrijeme i u cijelosti plaćene troškove prijevoza. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Za dodatnu ponudu poslova posjetite posao.hr. i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!

>> VIDEO Dva mlada Hrvata poginula u Njemačkoj: Tek drugo jutro uočen je njihov motor u travi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije